Γιουχάισμα και στα Θεοφάνεια
06/01/2015 20:02
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιουχάισμα και στα Θεοφάνεια

Ακόμη και στον αγιασμό των υδάτων αποδοκιμάστηκε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Αρης Βασιλόπουλος από τους φίλους της ΑΕΚ για την στάση που κρατάει ο Δήμος σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Το περιστατικό έγινε στη λίμνη που βρίσκεται μέσα στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας όπου και πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων. Εκεί έδωσε το "παρών" ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και πολλά μέλη του συμβουλίου. Στο χώρο βρέθηκε και μια ομάδα από περίπου 70 οπαδούς της ΑΕΚ όπου μετά την ολοκλήρωση της τελετής διαμαρτυρήθηκαν με συνθήματα για τη στάση του δημάρχου κατά της ανέγερσης νέου γηπέδου. Ο κόσμος της Ένωσης φώναζε στον Άρη Βασιλόπουλο πως κορόιδεψε τον κόσμο της πόλης και υφάρπαξε την ψήφο του χωρίς να τους πει την αλήθεια για το θέμα του γηπέδου. Η διαμαρτυρία διήρκεσε περίπου είκοσι λεπτά χωρίς να σημειωθεί κάτι ακραίο.

Για το γήπεδο τοποθετήθηκε και ο Διευθυντής της Αυγής Νίκος Φίλης που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ''Ενικός'' και έκανε σαφές ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πάρει την επιχορήγηση των 20 εκατ. ευρώ για την ''Αγιά-Σοφιά''. Σε σχετική αναφορά που του έγινε είπε ότι ''δεν θα δοθεί φράγκο τσακιστό και γι’ αυτό οι μαφιόζοι επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας''.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.