Για κακούργημα τρεις προεδροι της ΕΠΟ
22/03/2014 09:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για κακούργημα τρεις προεδροι της ΕΠΟ

Σε μια ποινική δίωξη άνευ προηγουμένου για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο προχώρησε ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου προκαλώντας σεισμικές δονήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και οι πρώην Σοφοκλής Πιλάβιος και Βασίλης Γκαγκάτσης, αλλά και ακόμη 24 μέλη των ΔΣ της Ομοσπονδίας από το 2006 ως το 2011 που είχαν εμπλοκή στην υπόθεση της «κάρτας υγείας του ποδοσφαιριστή»

Όλοι οι παραπάνω και ειδικά οι τρεις πρόεδροι κατηγορούνται ότι ζημίωσαν την Ομοσπονδία με το ποσό των 9.7 εκ ευρώ . Ποσό που αντιστοιχεί σε ιατρικές μετρήσεις και εξετάσεις ποδοσφαιριστών οι οποίες έπρεπε να είχαν γίνει αλλά δεν έγιναν ποτέ και , το πολύ σημαντικό, για τις οποίες η ΕΠΟ είχε επιχορηγηθεί από την UEFA με 1 εκ ευρώ.

Συνολικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχαν ξοδευτεί περίπου 14 εκ ευρώ κι έπρεπε να γίνουν χιλιάδες εξετάσεις αλλά τελικά πραγματοποιήθηκαν πολύ λίγες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος ο τελευταίος πρόεδρος πριν τον νυν Γιώργο Σαρρή σήμερα είναι και μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ως εκπρόσωπος της ΕΠΟ .

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μανιάτης avatar
    Μανιάτης 22/03/2014 10:03:09

    Αυτές οι πράξεις της Δικαιοσύνης καταδεικνύουν ότι όντως κάτι αλλάζει στη χώρα μας. Μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε.

  2. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 22/03/2014 19:19:18

    Σοβαρό νέο. Αυτούς τους τύπους στις ομοσπονδίες ΠΟΤΕ δεν τους είχαν αγγίξει. Το ότι οι εισαγγελείς αφήνονται ανενόχλητοι είναι θετικό. Μακάρι η δικαιοσύνη να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Θα μπει τάξη στον τόπο σύντομα και κάθε κατεργάρης στο κελί του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.