Γερμανίδα ολυμπιονίκης από μετάλλια μέχρι μαγιό για να ξεχρεώσει
02/05/2014 18:27
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γερμανίδα ολυμπιονίκης από μετάλλια μέχρι μαγιό για να ξεχρεώσει

Στο σφυρί τα Ολυμπιακά της μετάλλια για να ξεχρεώσει αποφάσισε να βγάλει Γερμανίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης. Η σπουδαία Σάντρα Φέλκερ που μεσουράνησε την δεκαετία του ’90 και όχι μόνο , έχοντας παρουσία σε τέσσερις Ολυμπιακούς αγώνες , όσο καλά τα πήγαινε στις πισίνες τόσο άσχημα πορεύθηκε στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με αποτέλεσμα να χρέη της να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.

Μη έχοντας τι άλλο να πουλήσει για να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί τρία Ολυμπιακά μετάλλια που είχε κερδίσει το 1996 στην Ατλάντα, ένα ασημένιο και δυο χάλκινα. Η 40άρα πλέον Φέλκερ , όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική Bild , έβγαλε σε δημοπρασία τα μετάλια της με τιμή εκκίνησης 15.000 ευρώ για το ασημένιο και 10.000 για τα δυο χάλκινα .

Και πάλι όμως το ποσό δεν αρκεί για να καλύψει τα χρέη της έτσι αποφάσισε να ξεπουλήσει ...στην κυριολεξία ότι ενθύμιο είχε κρατήσει από την αθλητική της καριέρα. Σκουφάκια , μαγιό, γυαλάκια, αυτόγραφα , διάφορα προσωπικά της είδη, ακόμη κι έναν βατήρα από τον οποίο είχε πάρει εκκίνηση για να κερδίσει, ανακοίνωσε ότι εκποιεί προκειμένου να πληρώσει τα χρέη της.

Η ίδια δηλώνει ότι οι αναμνήσεις είναι αυτές που μένουν ενώ δεν κρύβει την συγκίνησή της για το ενδιαφέρον του κόσμου που θέλει να πλειοδοτήσει προκειμένου να της επιστρέψει τα μετάλλια που έχει κερδίσει.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.