Βαρύ κατηγορώ για Ψωμιάδη
26/03/2014 20:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βαρύ κατηγορώ για Ψωμιάδη

Με βαριά ποινή απειλείται πλέον ο Μάκης Ψωμιάδης για την υπόθεση της ΑΕΚ

Με βαριά ποινή απειλείται πλέον ο Μάκης Ψωμιάδης για την υπόθεση της ΑΕΚ. Ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων κ. Κατεβάτης πρότεινε την καταδίκη του πρώην προέδρου της Ένωσης για υπεξαίρεση περίπου 21 εκ ευρώ από τα ταμεία της ομάδας αλλά και των συγκατηγορούμενών του.

Πραγματικός καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας που ζήτησε την ενοχή τόσο του βασικού κατηγορουμένου όσο και των υπολοίπων συγκατηγορούμενων του Χαρίλαο Ψωμιάδη του Παναγιώτη και Χαρίλαο Ψωμιάδη του Γεωργίου ,της Φιλιώς Γεωργίου και του Αντώνη Κατσαρού που εκτός της υπεξαίρεσης κατηγορούνται και για άμεση συνέργεια και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα κ. Κατεβάτη, μετά από πολύμηνη διαδικασία προέκυψε η διάπραξη της υπεξαίρεσης, καθώς όπως είπε τα χρήματα υπήρχαν στην ομάδα, σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο Μάκης Ψωμιάδης. Αναφερόμενος στον βασικό κατηγορούμενο, ο εισαγγελικός λειτουργός είπε πως ήταν ο πραγματικός διοικητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως άλλωστε ομολόγησε και ο ίδιος, και πως ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου υπέγραφε τις επιταγές, ενώ ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιώτη ήταν «παρών» σε συναντήσεις με τον κατηγορούμενο, εμφανιζόμενο ως εργολάβο, Αντ. Κατσαρό.

Όσο για τη λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου, ο εισαγγελέας είπε πως «ήταν μία πολύτιμος συνεργάτης και γνώριζε όσα συνέβησαν, προκειμένου να καλυφθεί και να τελεστεί η υπεξαίρεση».

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή (28/3) με τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.