Απ όλα έχει ο μπαχτσές για τον Αντισάντος
05/04/2014 10:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απ όλα έχει ο μπαχτσές για τον Αντισάντος

Πολύ σύσκεψη έχει να πέσει στην ΕΠΟ μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ανδρών.

Ήδη τα ονόματα πέφτουν βροχή στο τραπέζι, τα fax και τα email φτάνουν το ένα πίσω από το άλλο από τους μάνατζερ από όλο τον κόσμο αλλά προς το παρόν όλα είναι στον αέρα.

Η τελική απόφαση θα παρθεί από τον Γιώργο Σαρρή και τους στενούς συνεργάτες του αφού βέβαια γνωμοδοτήσουν οι ποδοσφαιρόφατσες της ομοσπονδίας όπως ο Τάκης Φύσσας και οι υπόλοιποι πρώην διεθνείς που στελεχώνουν διάφορα πόστα της ΕΠΟ χωρίς βέβαια η γνώμη τους να είναι καταλυτική.

Ανάμεσα βέβαια στις προτάσεις που φτάνουν είναι και ορισμένες που θα έπρεπε να αποκλειστούν από την πρώτη στιγμή λόγω ηλικίας. Όπως για παράδειγμα αυτή του Τζοβάνι Τραπατόνι που αναζητά μια τόσο μάχιμη θέση σε ηλικία 75 ετών. Ο Ιταλός τεχνικός που κάποτε μεσουρανούσε στο παγκόσμιο στερέωμα ψάχνει πλέον να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα και έστειλε μήνυμα και στην ΕΠΟ .

Από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βέβαια δεν υπήρξε τοποθέτηση ούτε για τον Τραπατόνι ούτε για κάποιον άλλο ωστόσο οι πληροφορίες από το Γουδή αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη πρόταση απορρίφθηκε πριν καν αναγνωσθεί ολόκληρη...

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.