Αποθέωση για τον ...Αμερικανό τσολιά
26/03/2014 20:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποθέωση για τον ...Αμερικανό τσολιά

Πολλοί ήταν οι Τσολιάδες που παρέλασαν κατά την 25η Μαρτίου , ένας ήταν ωστόσο που έκλεψε την παράσταση κι όχι άδικα

Πολλοί ήταν οι Τσολιάδες που παρέλασαν κατά την 25η Μαρτίου , ένας ήταν ωστόσο που έκλεψε την παράσταση κι όχι άδικα . Ο λόγος για τον Αμερικανό βολειμπολίστα του ΜΑΣ Μακλάχλιν ο οποίος έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Ο υψηλόσωμος βολεϊμπολίστας ζήτησε μόνος του να λάβει μέρος στην παρέλαση αφού δηλώνει λάτρης της Ελλάδας και της ελληνικής ιστορίας και θεωρεί την χώρα μας δεύτερη πατρίδα του.

Ο Μάκλάχλιν , όπως αποκαλύπτει το sentragoal διδάσκεται μαθήματα ελληνικής γλώσσας από την φιλόλογο Θεοδώρα Γκορίδου ενώ, ήδη καταφέρνει να επικοινωνεί χρησιμοποιώντας εκφράσεις της ντοπιολαλιάς, που απορρέουν από το Καβακλί της Ανατολικής Ρωμυλίας!

«Θαυμάζω πολύ τη χώρα σας και ευχαριστώ πολύ τους υπευθύνους που μου επέτρεψαν να παρελάσω. Μαθαίνω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την ιστορία της Ελλάδας και χαίρομαι που κάθε μέρα διδάσκομαι περισσότερα. Νιώθω την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα μου κι ας είμαι μόλις δύο χρόνια εδώ», είπε ο Μακλάχλιν

Την παραδοσιακή φουστανέλα ήθελαν να φορέσουν και οι άλλοι δύο Αμερικανοί της ομάδας Έρικ Νταλίκι (Eric Daliege) και Τζέι Μπλανκενάου (Jay Blankenau), αλλά η διαθεσιμότητα των παραδοσιακών ενδυμασιών του Πολιτιστικού-Λαογραφικού Συλλόγου Καβακλιωτών “Ανατολική Ρωμυλία” προσβλέπει σε συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν ένθερμη για τον Μακ Λάχλιν κατά τη διάρκεια της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου. Τον ίδιο καμάρωσε όχι μόνο η τοπική κοινωνία και οι προαναφερθέντες συναθλητές του, αλλά και η μητέρα του που βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα.

«Είναι μία ξεχωριστή πρωτοβουλία του συλλόγου μας. Εμείς, πέραν των αναφορών στα επίσημα έγγραφα του αθλητή, ως κοινωνία, φωνάξαμε ρυθμικά στη διάρκεια της παρέλασης του McLachlin “Γεία σου τσολιά Μ.Α.Σ!..”, προσβλέποντας να είμαστε πομπός αλλά και δέκτης της ένθερμης αποδοχής του αθλητή μας στις παραδόσεις και την ιστορία μας », ανέφερε η Γενική Γραμματέας του Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου Παραλυκίδου Ισιδώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. m.s avatar
    m.s 26/03/2014 22:21:25

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ !!!!

  2. ελλην π. avatar
    ελλην π. 27/03/2014 12:36:05

    Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που δεν ήθελαν να δώσουν τη σημαία στους άριστους μαθητές μας επειδή οι γονείς τους ήταν ξένοι...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.