Απάντηση Σαρρή για " εκ του ασφαλούς επαναστάτες"
17/03/2014 20:27
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση Σαρρή για " εκ του ασφαλούς επαναστάτες"

Με απαξίωση αλλά και σπόντες για την «εξωτερική πολιτική» απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής στην επίθεση που δέχθηκε μέσω ανακοίνωσης από τον ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μιλάει για εκ του ασφαλούς επαναστάτες του ελληνικού ποδοσφαίρου που ανακατεύουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα . Στο φινάλε της δήλωσής του τονίζει ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται κυρίως στο εξωτερικό και εκείνες τις ελληνικές ομάδες που αδυνατούν παντελώς να το πράξουν κλεισμένες στο καβούκι τους ενώ αφήνει το περιθώριο ότι αν απαιτηθεί θα επανέλθει .

«Θα συνεχίσω, σε αντίθεση με τους κάθε λογής και εκ του ασφαλούς "επαναστάτες", να τοποθετούμαι για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα θεσμικά όργανα, εκεί όπου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκπρόσωπο. Το ίδιο θα συνιστούσα σε όλους που υποτίθεται πως επιθυμούν να υπερασπιστούν τα εταιρικά ή προσωπικά τους συμφέροντα κόντρα σε “συστήματα”, “ελέγχους” και “ελεγκτές”.

Ο καθρέφτης όλων είναι το πεδίο των θετικών προτάσεων για την βελτίωση του αθλήματος, τις οποίες η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να ακούσει.

Ο εύκολος δρόμος των χαρακτηρισμών, μέσω ανακοινώσεων προς ικανοποίηση των εσωτερικών μετώπων και του οπαδικού αισθήματος, δεν οδηγεί πουθενά. Απλώς ανακατεύει τη λάσπη στον ανεμιστήρα.

Προσωπικώς, σε ότι με αφορά θα ήταν εύκολο να επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς, αλλά τίποτε δεν θα προσέφερε μια τέτοια κίνηση στην υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τούτο θα συνεχίσω, όσο μπορώ, να υπερασπίζομαι προς όλες τις κατευθύνσεις, ειδικώς εκτός συνόρων, τα συμφέροντα των ελληνικών ομάδων, ακόμη και όταν οι ίδιες αδυνατούν παντελώς να το πράξουν κλεισμένες στο καβούκι τους και παραδομένες στους περιθωριακούς μύθους που τις ταλανίζουν χρόνια τώρα. Αυτά προς το παρόν και αν απαιτηθεί θα επανέλθω».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.