Αντιδρούν με αναστολή αγώνων οι Ομοσπονδίες
01/04/2014 19:26
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντιδρούν με αναστολή αγώνων οι Ομοσπονδίες

Το πρώτο δυναμικό μέτρο απέναντι στις μεγάλες περικοπές των επιχορηγήσεων των αθλητικών Ομοσπονδιών αποφάσισε η Ολυμπιακή Επιτροπή το βράδυ της Δευτέρας.

Με ομόφωνη απόφαση της η Ολομέλεια της ΕΟΕ αποφάσισε να προτείνει προς τις αθλητικές ομοσπονδίες την Αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων τους για το σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου προκειμένου να αποτυπωθεί για πρώτη φορά η δυσαρέσκεια του αθλητικού κόσμου για την μεγάλη περικοπή που φτάνει το 50% σε όλα τα αθλήματα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή

«Η πρόταση της ΕΟΕ απευθύνεται στα Διοικητικά Συμβούλια των Αθλητικών Ομοσπονδιών, τα οποία θα πάρουν και την τελική απόφαση για τη συμμετοχή τους στην αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Εξαιρείται η συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών σε διεθνείς διοργανώσεις.

Η σύσταση για την αναστολή αποτελεί ένα πρώτο μέτρο της Ολομέλειας της ΕΟΕ που απαρτίζεται από εκπροσώπους των Αθλητικών Ομοσπονδιών, οι οποίοι αποφάσισαν με τη στάση τους να διαμαρτυρηθούν για τη συνεχιζόμενη απραξία και αδιαφορία που επιδεικνύει η Πολιτεία, απέναντι στην αθλούμενη νεολαία της χώρας, η οποία κινδυνεύει να στερηθεί ενός τόσο σημαντικού κοινωνικού αγαθού, όπως ο αθλητισμός».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.