Ακόμα πιο κοντά στην εκκαθάριση η ΑΕΚ
05/05/2014 17:57
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ακόμα πιο κοντά στην εκκαθάριση η ΑΕΚ

Σε ρυθμούς Περικλή Ιακωβάκη πηδάει τα εμπόδια η ΑΕΚ και ο τερματισμός της κούρσας που θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση του νέου γηπέδου είναι πλέον πολύ κοντά.

Το πρωί της Δευτέρας ξεπεράστηκε ακόμη ένα σημαντικό που είχε να κάνει με την εκκαθάριση της πρώην ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος που είχε μπλοκάρει της διαδικασίες με ασφαλιστικά μέτρα δεν έδωσε το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης, όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε, όπως δεν παρέστη ούτε και η πλευρά της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η διαδικασία.

Με την ματαίωση έπαψαν να ισχύουν τα προσωρινά μέτρα που είχε κερδίσει ο Χάρης Οικονομόπουλος κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για να τελειώσει οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ένα ακόμη , εξίσου σημαντικό έγινε λίγες ώρες αργότερα , το μεσημέρι, καθώς άνθρωποι της Ένωσης επισκέφτηκαν την ΦΑΕΕ Αθηνών και την ενημέρωσαν εγγράφως για τον νόμο που ψηφίστηκε την περασμένη Παρασκευή από τη Βουλή, ο οποίος καταργεί το χαρτόσημο. Πλέον, στην Ένωση περιμένουν τις αμέσως επόμενες ημέρες την επίσημη απάντηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, όσον αφορά την διαδικασία... αφαίρεσης του όρου για την καταβολή του χαρτοσήμου που προβλέπεται στη σύμβαση που έχει υπογραφεί ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα της εκχώρησης και στην συνέχεια να δημοσιευθούν τα πρακτικά λήξης της εκκαθάρισης και να διαγραφεί η ΠΑΕ ΑΕΚ από τα μητρώα Ανωνύμων Εταιριών.

Από εκεί και πέρα είναι πλέον διαδικαστικό θέμα να βγουν οι άδειες και να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια κάτι που εκτιμάται ότι μπορεί να γίνει και πριν φύγει ο Μάιος.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.