ΑΕΚ: Κατατέθηκε στο ΥΠΕΚΑ ο φάκελος για το «Αγιά Σοφιά»
13/08/2014 16:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΑΕΚ: Κατατέθηκε στο ΥΠΕΚΑ ο φάκελος για το «Αγιά Σοφιά»

Σε χρόνο ρεκόρ η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ και πλέον μετράει αντίστροφα για να πάρει στα χέρια της την άδεια για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς» και να μπουν οι... μπουλντόζες στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

«H ΠAE AEK ανακοινώνει ότι κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ΔOKK με αριθμό πρωτοκόλλου 39151 ο φάκελος που αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρωταρχικός στόχος μας πλέον είναι να μη χαθεί ούτε μια ημέρα και να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται στη συνέχεια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».

Στην Ενωση είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε και πήρε στα χέρια του τον αριθμό πρωτοκόλλου και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος.

Πλέον, στην ΑΕΚ ξέρουν πως χρειάζεται διάστημα 15 ημερών μέχρι και τρεις μήνες για να προχωρήσει η άδεια, αλλά υπάρχει πεποίθηση πως μέσα στον Σεπτέμβριο θα μπορούν να έχουν το «πράσινο φως».

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.