Ύποπτο το Καλλονή-Ατρόμητος
26/05/2015 15:45
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ύποπτο το Καλλονή-Ατρόμητος

Η ΟΥΕΦΑ βάζει στο μικροσκόπιο των υπόπτων παιχνιδιών το τελευταίο ματς της Σουπερ Λίγκας ανάμεσα στην Καλλονή και τον Ατρόμητο. Μετά το ισόπαλο 1-1 και μετά τις εκθέσεις που έστειλε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Λίγκας άσκησε δίωξη στις δυο ΠΑΕ.

Η λίστα των «ύποπτων» αναμετρήσεων της φετινής Σούπερ Λίγκα αυξήθηκε ακόμη περισσότερο καθώς προστέθηκε και το παιχνίδι της 10ης Μαΐου στη Μυτιλήνη . Η πειθαρχική δίωξη από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα ασκήθηκε βάσει των εκθέσεων που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ περί πιθανής χειραγώγησης του συγκεκριμένου αγώνα, ενώ διώκεται και ο Αχαρναϊκός για το παιχνίδι με την Ερμιονίδα (3 Μαΐου). Ωστόσο αφού δεν έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη και σε πρόσωπα, και ιδιαίτερα σε ποδοσφαιριστές, αναμένεται να απαλλαχτούν όλες οι ομάδες που κατηγορούνται, καθώς ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ προβλέπει την εμπλοκή τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών για να αποδειχτεί η υπαιτιότητα της εκάστοτε ΠΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.