Έξω φρενών με τoν Ιούλιο
04/05/2015 13:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έξω φρενών με τoν Ιούλιο

Έχουν τον πόνο τους οι αθλητικές ομοσπονδίες που δεν έχουν φράγκο στα ταμεία τους να διεκπεραιώσουν ούτε τις πάγιες ανάγκες τους , έχουν και τον νέο γ.γ Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό να τις «δουλεύει» από πάνω ρωτώντας τα μέλη των συμβουλίων αν έχουν πάρει χρήματα.

Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι τα είχαν δει όλα με την προηγούμενη Γενική Γραμματέα Αθλητισμού την Κούλα Γιαννακίδου που είχε θέση αλλά δεν είχε αρμοδιότητες. Η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου ήταν παντού αλλά μόνο για βραβεύσεις και φωτογραφίες. Κάπου ήταν λογικό όμως αφού το υφυπουργείο Αθλητισμού και οι προϊστάμενοί που πέρασαν από αυτό της είχαν αφαιρέσει κάθε δικαίωμα υπογραφής.

Με τον Ιούλιο Συναδινό όμως δεν συμβαίνει το ίδιο. Ο υπεύθυνος τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ και αρμοδιότητες έχει και επαφές και βέβαια όλες τις προϋποθέσεις να βοηθήσει τον αθλητισμό από το πόστο του.

Όμως το μόνο που έχουν δει από τον ίδιο οι Ομοσπονδίες είναι να παρίσταται και να χαιρετίζει. Η στάση του νέου γ.γ Αθλητισμού προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους των ομοσπονδιών όταν σε κάποιους από αυτούς εξέφραζε την απορία του πως δεν είχαν πάρει χρήματα από τις επιχορηγήσεις του 2015.

Γιατί δεν μπορεί να μην γνωρίζει ότι δεν έχει εκταμιευτεί ούτε ένα ευρώ προς τις Ομοσπονδίες από την ημέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ .

Και βέβαια η στάση του Ιούλιου Συναδινού έχει εξοργίσει και τους υπαλλήλους των τριάντα και πλέον ομοσπονδιών που βλέπουν τους συναδέλφους τους σε όλο την δημόσιο τομέα να πληρώνονται στην ώρα τους και αυτοί να διανύουν τον τρίτο μήνα απλήρωτοι.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. tt avatar
    tt 04/05/2015 15:00:57

    ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ . OΙ υπάλληλοι ομοσπονδιών δεν ειναι ΔΥ. ΔΕΝ ειναι δουλειά του κράτους τα ΧΟΜΠΥ και τα σπορ. Ας εχουμε νοσοκομεια και συνορα, και μετά βλέπουμε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.