Άρον άρον στην Ελβετία ο Κοντονής
05/05/2015 11:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άρον άρον στην Ελβετία ο Κοντονής

Αδιέξοδο. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει πλέον τις συζητήσεις Πολιτείας με την UEFA για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά την ενεργοποίηση του νέου αθλητικού νόμου.

Ενδεικτικό της κρίσιμης στιγμής που διέρχονται οι συζητήσεις είναι το ξαφνικό ταξίδι του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τη Νιόν της Ελβετίας το απόγευμα της Δευτέρας χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Για πάνω από τέσσερις ώρες συζητούσε με τους αξιωματούχους της UEFA ενώ οι επαφές θα συνεχίζονταν και το πρωί της Τρίτης. Ωστόσο αν και το περιβάλλον Κοντονή έβγαζε προς τα έξω αισιοδοξία , οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ανοιχτά μέτωπα είναι και αρκετά και μεγάλα.

Κυριότερα η δυνατότητα επιβολής ποινών σε ομάδες που θέλει να έχει η Πολιτεία και δεν δέχεται η Ευρωπαϊκή αλλά και ο ορισμός τακτικών δικαστών σε αντίθεση με την UEFA που θέλει η εκάστοτε ομοσπονδία να έχει τους δικούς της.

Με την επιστροφή του στην Αθήνα ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό προκειμένου να εξασφαλίσει τη στήριξή του και να πάει για την μεγάλη και ολομέτωπη επίθεση. Το σίγουρο όμως είναι ότι στην UEFA δεν καταλαβαίνουν από υπουργούς και πρωθυπουργούς κάτι που σημαίνει ότι θα τραβήξουν το σχοινί μέχρι να ...σπάσει.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.