Το «Channel One» από το «Noor One» βγαίνει;
13/10/2016 17:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το «Channel One» από το «Noor One» βγαίνει;

Ένα πρόβλημα φαίνεται να έχουν στον Πειραιά με το...νούμερο ένα. Παραδείγματος χάριν αν ρωτήσεις οποιονδήποτε από το δημοτικό συμβούλιο θα σου πει ότι το λιμάνι είναι «number one».

Οι Ολυμπιακοί σου λένε ότι η ομαδάρα με τα κόκκινα είναι νούμερο ένα στην Ελλάδα, μπορεί και στην Ευρώπη. Λέγεται μάλιστα ότι το πρώην μέλος στο δ.σ. του Ολυμπιακού, επιφανής επιχειρηματίας της περιοχής, και φυλακισμένος στη νούμερο ένα φυλακή της χώρας, ο Αιμίλιος Κοτσώνης έκανε μια ρηξικέλευθη πρόταση.

Μιας κι έχει πολύ καλές γνωριμίες στον Πειραιά και ήταν και στέλεχος του Ολυμπιακού πρότεινε συγκεκριμένη ονομασία για το κανάλι που φτιάχνει ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης. Συγκεκριμένα φέρεται να είπε ότι το κανάλι πρέπει να ονομαστεί «Channel One» για να επιβεβαιωθεί ότι στο λιμάνι όλα και όλοι είναι πρώτοι.

Βεβαίως ουδεμία σχέση έχει το κανάλι και ουδόλως επηρεάστηκε ο Κοτσώνης από το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί για το «παπόρι από την Περσία» με τους δύο τόνους ηρωίνης, το όνομα του οποίου είναι... Noor One. Πάσα ομοιότητα είναι απλώς σύμπτωση. Άλλωστε και η αυτοκινητοβιομηχανία Mini έχει το One. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το πήρε από το Noor One;