Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
16/10/2019 16:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το βραβείο Πούλιτζερ στον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ο Μικρός Οδυσσέας από το μετερίζι του emo.gr σατιρίζει με την γνωστή... καυτή του πένα την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον γνωστό δημοσιογράφο.

Διαβάστε και σχολιάστε υπεύθυνα:

Παραπέμπεται στο ΕΣΡ ο Νίκος Χατζηνικολάου

(χαρακτηριστικό το βλέμμα του Πρωθυπουργού που αντιλαμβάνεται πω αναμετράται με τον τίγρη της δημοσιογραφίας, με τον σαρκοφάγο ιδρυτή του “Ενώπιος ενωπίω”(πίω-Πίου- το μαύρο πιστόλι)

Μετά λοιπόν από την πολυσυζητημένη συνέντευξη-πιορνοκορδέλα που πήρε από τον Πρωθυπουργό παραπέμπεται στο ΕΣΡ ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Όπως αναφέρει το σκεπτικό της κλήτευσης παραβιάστηκαν σε ζωντανή μετάδοση προσωπικά δεδομένα και μάλιστα ευαίσθητα.

Από τον Κανονισμό GDPR κράτησε μόνο το PR.

Ευαίσθητα δεδομένα θεωρούνται η ομάδα, το αγαπημένο φαγητό, ο ωροσκόπος, η αγαπημένη κριτής στο Voice, η αγαπημένη σειρά στο Netflix και η ταινία που μας σημάδεψε από το γαλλικό σινεμά, η προτιμητέα πλευρά στο κρεβάτι, καθώς και το after shave.

Το παραπεμπτικό είναι εύγλωττο και όσον αφορά το ύφος: “με την ορμή Τουρκομάνου έξω από το Μπανμπίζ, ο Νίκος Χαζτηνικολάου έστησε με μαεστρία παγίδες-ερωτήσεις με μοναδικό στόχο να εκθέσει τον Πρωθυπουργό”.

Κύκλοι του Μαξίμου δε θέλησαν να σχολιάσουν την απόφαση, είναι όμως προβληματισμένοι από το γεγονός πως ο Νίκος Χατζηνικολάου δε λιβάνισε με θυμιατήρι, για να φύγουν τα κακά πνεύματα.

Από την άλλη ο έμπειρος δημοσιογράφος δηλώνει ψύχραιμος και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί ήδη πρόταση να αναλάβει ως επικεφαλής τη νέα ανακριτική υπηρεσία του FBI: enopios_enopiw

Οι Αμερικανοί ιθύνοντες έμειναν κάγκελο από τη μέθοδό του, με την οποία και θα τερματίσουν τη διεθνή τρομοκρατία.

Εξίσου εντυπωσιασμένοι είναι και από το μαλλί του, το οποίο δεν κουνιέται ούτε με τυφώνα.

Ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την ψήφο των Αποδήμων για να αποφασίσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Γιατί είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να χτυπά ανελέητα και αλύπητα την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Διαβαθμισμένες πληροφορίες τέλος, κάνουν λόγο για τη συγκρότηση αντάρτικου με αρχηγό τον Νίκο, στον Περιφερειακό του Λυκαβηττού και στις κεραίες στον Υμηττό, με απώτερο στόχο τη συμβολική κατάληψη του καζίνο στην Πάρνηθα, που θα αποτελέσει το προπύργιο των διαφωνούντων με τον Παρθενώνα στο Ελληνικό.

Πηγή:emo.gr