Τίτλοι τέλους για τον ΔΟΛ;
02/01/2017 17:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τίτλοι τέλους για τον ΔΟΛ;

H μεγάλη ώρα για τον ιστορικό ΔΟΛ έφθασε. Οι Τράπεζες ετοιμάζονται να κάνουν, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου την κίνηση που όλοι οι εμπλεκόμενοι ανέμεναν. Θα καταγγελθεί το δάνειο, καθώς δεν κατεβλήθη την 31η Ιανουαρίου, η δόση των περίπου 7 εκατ. ευρώ και πλέον ο έλεγχος του ΔΟΛ περνάει στις Τράπεζες.

Τις τελευταίες ώρες είναι συνεχείς οι διαβουλεύσεις για το μέλλον του ΔΟΛ και σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Ψυχάρης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΗΓΑΣΟΥ Φώτη Μπόμπολα, αλλά και με τον πρώην βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και πρόεδρο του Δ.Σ. της ΑΥΓΗΣ Βασίλη Μουλόπουλο. Οι Στ. Ψυχάρης και Φ. Μπόμπολας είχαν συναντηθεί και την Πέμπτη, προ της Πρωτοχρονιάς, με τον δεύτερο να εκδηλώνει ενδιαφέρον για την εξαγορά του ΔΟΛ από τον ΠΗΓΑΣΟ.

Όμως, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, εξεδήλωσε ενδιαφέρον, χωρίς να υποβάλλει αντίστοιχο επιχειρησιακό σχέδιο και δεσμευτική οικονομική προσφορά στις πιστώτριες τράπεζες που κατέχουν τις μετοχές του ΔΟΛ. Στο κτίριο της Μιχαλακοπούλου επικρατεί αναστάτωση όπως είναι λογικό, με πολλούς εργαζομένους να έχουν αποφασίσει να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα, άλλοι έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, ενώ υπάρχουν και ορισμένα μεγαλοστελέχη που ήδη παραιτήθηκαν.

M.A.