Συνεχίζεται η απεργία στον ΣΚΑΙ αλλά θα βγουν δελτία
13/01/2019 18:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνεχίζεται η απεργία στον ΣΚΑΙ αλλά θα βγουν δελτία

Μετά τη σημερινή συνέλευση των εργαζομένων του ΣΚΑΙ, αποφασίστηκε η συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων. Όμως λόγω των έκτακτων πολιτικών γεγονότων, δόθηκε η άδεια για την μετάδοση δελτίων ειδήσεων περιορισμένης χρονικής διάρκειας, τόσο από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όσο και από τον ραδιοφωνικό σταθμό και την ιστοσελίδα. Όπως έγινε γνωστό, οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους τη Δευτέρα.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν τα εξής:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη συμμετοχή συνέλευση των εργαζομένων στον Όμιλο "ΣΚΑΪ". Τα Διοικητικά Συμβούλια, μετά από τη συνέλευση των εργαζομένων, αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τηλεόρασης και ραδιοφώνου, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΪ", στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΚΑΪ 100,3" και στην ιστοσελίδα "skai.gr" έως αύριο Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 στις 6 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας και λόγω των έκτακτων πολιτικών γεγονότων δίδεται η άδεια από τις Ενώσεις να μεταδοθεί ένα δελτίο ειδήσεων:

– Στην τηλεόραση διάρκειας έως τριάντα λεπτά

– Στο ραδιόφωνο διάρκειας έως τριάντα λεπτά και έξι μονόλεπτα με τίτλους επικαιρότητας.

– Στην ιστοσελίδα επιτρέπεται η ανάρτηση ειδήσεων για τριάντα λεπτά.

Τα απεργιακά δελτία θα αφορούν αποκλειστικά τις τρέχουσες έκτακτες πολιτικές εξελίξεις και θα γίνεται ρητή αναφορά στις αποφάσεις των δημοσιογράφων και των Ενώσεων.

Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 16.30 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ νέα συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων”.

Πηγή: capital.gr