Ρουσφετολογικές οι μετατάξεις από την ΕΡΤ;
13/04/2016 17:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ρουσφετολογικές οι μετατάξεις από την ΕΡΤ;

Όπως μας πληροφορεί ο μεγάλος καναλάρχης Νίκος Παππάς η ΕΡΤ έχει υπεράριθμο προσωπικό και πρέπει να γίνουν μετατάξεις. Σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού, επιτρέπεται η μετάταξη προσωπικού της ΕΡΤ – εφόσον το επιθυμούν – προς άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου, χωρίς όμως να αλλάξει η μισθολογική τους κατάσταση.

Για να δικαιολογήσει την συγκεκριμένη τροπολογία ο κύριος Παππάς είπε ότι «υπάρχουν στην ΕΡΤ υπηρεσίες με υπεράριθμο προσωπικό και εργαζόμενοι με όχι και τόσο βαρύ αντικείμενο εργασίας».

Η διάρκεια της απόσπασης ορίζεται σε ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης, ενώ η μισθοδοσία βαρύνει τον φορέα προέλευσης, με εξαίρεση πρόσθετες αποδοχές ή αποζημιώσεις που βαρύνουν τον φορέα υποδοχής.

Δηλαδή ανοίξαμε την ΕΡΤ, βολέψαμε μερικές χιλιάδες Συριζαίους και τώρα τους μετατάσσουμε σε άλλες θέσεις στο Δημόσιο. Σε ποιες άραγε; Απ' ότι ξέρουμε υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία. Δηλαδή θα δούμε τον Συριζαίο δημοσιογράφο ή τεχνικό να αλλάζει πάπιες στο ΕΣΥ; Ή μήπως κανένας οδηγός η γραμματέας της ΕΡΤ θα πάει να κάνει μάθημα στα παιδιά μας;

Άραγε το προσωπικό που θα μεταταγεί θα μονιμοποιηθεί κιόλας; Μήπως δηλαδή γίνονται ρουσφέτια για μόνιμο βόλεμα ημετέρων; Και μήπως ετοιμάζονται κι άλλες προσλήψεις στην ΕΡΤ όταν θα φύγουν οι... υπεράριθμοι;

Βρε δεν ντρέπεστε υποκριτές, Φαρισαίοι που μας κουνάτε το αριστερό σας δάκτυλο; Καλά έκανε ο Σαμαράς και την έκλεισε την ΕΡΤ και ήρθατε εσείς να την ανοίξετε, να πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για τα ρουσφέτια σας και τώρα κάνετε νέα κόλπα. Ντροπή σας που μας το παίζετε ιεροκήρυκες της διαφάνειας και θέλετε να κλείσετε άλλα κανάλια και να αφήσετε στο δρόμο χιλιάδες ιδιωτικούς υπαλλήλους για να ζήσουν οι κηφήνες σας.