Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Κοντογεώργος
08/08/2016 11:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Κοντογεώργος

Μετά από μια πολυετή μάχη με την βαριά μορφή Parkinsons από την οποία έπασχε, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο ιδρυτής, και επί σειρά ετών πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Media2day Εκδοτική ΑΕ και της εφημερίδας ΜΕΤΟΧΟΣ, Κώστας Κοντογεώργος.

Αεικίνητος, οξυδερκής και πάντα με τη διάθεση να αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, ο Κώστας Κοντογεώργος, ταξίδεψε πολύ, έζησε για πολλά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε και απέκτησε την πολυαγαπημένη του κόρη Τζένιφερ, ενώ είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με δύο από τις μεγάλες επαγγελματικές αγάπες του, τα χρηματοοικονομικά και τις επιχειρήσεις.

Μέσα του όμως υπήρχε πάντα το «μικρόβιο» της οικονομικής δημοσιογραφίας, με την οποία και ασχολήθηκε επαγγελματικά (έχοντας πλέον και την εμπειρία από τη χρηματιστηριακή θητεία του στις ΗΠΑ), κατόπιν της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια της δημοσιογραφικής του καριέρας, απασχολήθηκε κυρίως στον Ελεύθερο Τύπο και στην Ημερησία κάνοντας σημαντικές επιτυχίες. Στη συνέχεια, όμως, τον κέρδισε η επιχειρηματική πλευρά της δημοσιογραφίας, με την έκδοση της εβδομαδιαίας χρηματιστηριακής/επενδυτικής εφημερίδας «ΜΕΤΟΧΟΣ» το 1998.

imerisia.gr