Οι ΑΝΕΛ ακολουθούν τον ΣΥΡΙΖΑ στο "εμπάργκο" κατά ΣΚΑΪ
26/07/2018 11:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι ΑΝΕΛ ακολουθούν τον ΣΥΡΙΖΑ στο "εμπάργκο" κατά ΣΚΑΪ

Τη συμμετοχή τους στο πρωτοφανές "εμπάργκο" που κήρυξαν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με δήλωση του εκπροσώπου τους, Θεόδωρου Τοσουνίδη.

"Την ώρα της ανείπωτης δυστυχίας, την ώρα που μετράμε ανθρώπινες απώλειες, τώρα που όλοι μαζί προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές, να μείνουμε όρθιοι και να συνεχίσουμε, κάποιοι επιλέγουν να υπονομεύουν και να καπηλεύονται τον πόνο και την τραγωδία μας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι και όλα τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει, δεν σέβονται, δεν πονάνε και προσπαθούν να καπηλευτούν την ανείπωτη δυστυχία μας και να μας απαγορεύσουν το δικαίωμα όλοι μαζί και ενωμένοι να την αντιμετωπίσουμε", ανέφερε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Το έλασσον κόμμα της συμπολίτευσης αναφέρει ότι ως πρώτο μέτρο αντιμετώπισης της "ανήθικης" - όπως αναφέρει - στάσης του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, "τον εξαιρούμε από τις επιλογές μας ως μέσο ενημέρωσης".

"Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καπηλεύεται τον πόνο μιας κοινωνίας και να εμπορεύεται την τραγωδία. Κανένας από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα βρεθεί ξανά στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πλατό του συγκεκριμένου σταθμού. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε δίπλα σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το καλύτερο κοινό μας μέλλον", καταλήγει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Πηγή:capital.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ