Μπλόκαραν την είσοδο δημοσιογράφου σε ομιλία Τζανακόπουλου στην Κατερίνη
22/02/2019 12:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μπλόκαραν την είσοδο δημοσιογράφου σε ομιλία Τζανακόπουλου στην Κατερίνη

«Είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη», ανέφερε ένας άνδρας σε δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση, εμποδίζοντάς την να εισέλθει στον χώρο της εκδήλωσης στην Κατερίνη όπου μιλούσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, όπως μετέδωσε τοthestival.gr.

«Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου», σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου.

«Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση… Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος (…) κλείδωσαν την πόρτα, μας κλείδωσαν απέξω» σημείωσε η δημοσιογράφος.

Σε δέκα προσαγωγές διαδηλωτών που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, με αφορμή και την παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Μία από τις δέκα προσαγωγές μετατράπηκε σε σύλληψη για καταδικαστική απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, περίπου 250 πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στην Πλατεία Ηρώων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και γιούχαραν τον κ. Τζανακόπουλο κατά την άφιξή του.

Πηγή:eleftherostypos.gr