27/03/2013 08:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Megaλος πονοκέφαλος για οικονομικά και μισθοδοσία

Έκθετο από διάφορες πλευρές εμφανίζεται το Mega και η εταιρεία Τηλέτυπος. Δεν αρκούν οι μηνύσεις των στελεχών του Master Chef για την ακύρωση του τελικού, οι προσβλητικές επιθέσεις και η ούρηση του βουλευτή της “Χρυσής Αυγής” Τ.Παππά, έξω από το κτίριό του, έχει ανοικτά οικονομικά ζητήματα που μάλλον θα δυσκολευθεί πολύ να καλύψει. Το πιο άμεσο και καυτό ζήτημα αφορά στη δυνατότητά του να καταβάλει τη μισθοδοσία στους εργαζομένους του Mega Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες η μισθοδοσία σχετίζεται με τα οικονομικά της Αρχιεπισκοπής

καθώς η συχνότητα ανήκει στο Σίγμα Κύπρου, ιδιοκτησία της Εκκλησίας. Παράλληλος κίνδυνος ελλοχεύει και με τους εργαζόμενους του ελληνικού Mega, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων πληρώνονταν από την τράπεζα Κύπρου.

Ένα άλλο μέτωπο έχει ανοίξει με το αίτημα για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 10 εκατ. Ευρώ. Η επικείμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι του μεγάλου καναλιού, εξακολουθούν να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους, ενώ ο ένας τουλάχιστον να δηλώνει χολωμένος, με τη συμπεριφορά του άλλου… Συμπέρασμα; «Το θέμα είναι ποιοι θα βάλουν τα χρήματα»!

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΜ avatar
    ΒΜ 27/03/2013 09:13:36

    Κάποιοι (και το έχουν οι ίδιοι ξανακάνει πρόσφατα) θα φροντίσουν και το Μega να πάρει μια ΔΟΛια δανειοδότηση...
    Ώστε όλο το σύστημα εξουσίας να μείνει πάνω στη σκηνή και μπρος στο γυαλί του καναπεδάτου ψηφοφόρου...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.