11/11/2013 17:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Megaλη απώλεια η αποχώρηση Πέτρου Μπούτου από τη Μεσογείων

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στο Mega με την  αποχώρηση του πιο σοβαρού τους «χαρτιού» όλα  τα τελευταία χρόνια, του διευθυντή Προγράμματος Πέτρου Μπούτου ο οποίος έχει συνδεθεί τόσο με τις υψηλές τηλεθεάσεις όσο άλλωστε και με τη διατήρηση του καναλιού στην πρώτη σε απορρόφηση θέση διαφημιστικής δαπάνης.

Ήδη η οικογένεια Μπόμπολα προωθεί στη θέση του τον αρκετά μεγαλύτερό του, Νίκο Χασσίδ, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας παραγωγής " ΑΝΩΣΗ ΑΕ" . Η «Άνωση» ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα και είναι μια από τις τρεις εταιρείες που παράγει ψυχαγωγικό πρόγραμμα για το κανάλι των εκδοτών. Ωστόσο δεν αποκλείεται η θέση που άφησε κενή ο Π.Μπούτος να καλυφθεί εκ των ενόντων και δη από τον Λοΐζο Ξενόπουλο (υπεύθυνο ελληνικού προγράμματος στο Mega).

Ο Πέτρος Μπούτος έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα διεκδικήσει ανάλογη θέση σε άλλο κανάλι και ότι θα προτιμήσει να στήσει μια εταιρεία που θα επιμελείται διάφορες παραγωγές  για την ελληνική και τη διεθνή αγορά. Ήδη φέρεται να έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Θοδωρή Κυριακού, αντιπρόεδρο του ΑΝΤΕΝΝΑ προκειμένου να δημιουργηθεί μια εταιρεία που θα διαμορφώνει και θα διαχειρίζεται εκπομπές για τα έξι βαλκανικά κανάλια του ομίλου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ntek avatar
    ntek 12/11/2013 13:33:11

    δηλαδή υπαρχουν 6 αντενες στα Βαλκάνια ? 6 κανάλια με μηδενικό εως ανεκδοτικής φυσης τηλεοπτικό προγραμμα επειδή "δεν εχουμε μπάτζετ" ?
    Δεν μπορούν οι Βουλγαροι να αγοράσουν τουρκικα σηριαλ μόνοι τους ?
    Τι εγινε ρε παιδιά ? Ομιλος "υποφέρω"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.