Λάθος η επίθεση της ΝΔ στη «Δημοκρατία»
22/04/2019 14:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λάθος η επίθεση της ΝΔ στη «Δημοκρατία»

Δεν θα σχολιάσουμε τα τελευταία ρεπορτάζ της «Δημοκρατίας» που προφανώς εκνεύρισαν τη ΝΔ εξ ου και οι πύρινες ανακοινώσεις κατά της εφημερίδας.

Άλλωστε, οι αναγνώστες μπορούν κάλλιστα να κρίνουν κατά πόσο ευσταθούν τα ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας. Δεν χρειάζονται καθοδήγηση.

Θα σχολιάσουμε, ωστόσο, την λανθασμένη απόφαση της ΝΔ να επιτεθεί σκαιότατα κατά της εφημερίδας.

Μάλλον στην Πειραιώς δεν γνωρίζουν ή σκόπιμα ξέχασαν τον χρυσό κανόνα που διαφύλασσαν ως κόρη οφθαλμού οι παλαιότεροι πολιτικοί: Ποτέ πολιτικός δεν επιτίθεται σε δημοσιογράφο.

Ακόμη κι αν ο δημοσιογράφος έχει άδικο. Οι λόγοι ευνόητοι...

Και με την τελευταία της ανακοίνωση η ΝΔ... διέβη τον Ρουβίκωνα και δυστυχώς υιοθέτησε πλήρως τις πρακτικές για τις οποίες κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας», αναφέρει:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Όσο για τη “Δημοκρατία”, ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την “Αυγή” και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί».

Προσέξτε, αντί να βγάλουν μια απλή ανακοίνωση διαψεύδοντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στη ΝΔ προτίμησαν να διολισθήσουν στον βούρκο του Τσίπρα και της παρέας του και να εκτοξεύσουν τόνους λάσπης.

Θα φταίει τώρα η εφημερίδα αν στο αυριανό της φύλλο, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί το κύρος της για να μην χάσει τους αναγνώστες της, γράψει ότι ο Μητσοτάκης σε αγαστή συνεργασία με επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα που τον στηρίζουν θέλει να φιμώσει τη «Δημοκρατία»;

Κι αν το κάνει θα έχει δίκιο, καθώς είναι αδύνατον ένα κόμμα το οποίο μάλιστα βρίσκεται ένα βήμα πριν την εξουσία να κατηγορεί εφημερίδα και δη χωρίς στοιχεία ότι συναλλάσσεται κάτω από το τραπέζι με άλλες πολιτικές δυνάμεις και επιχειρηματίες.

Τι Μαξίμου, τι Πειραιώς δηλαδή.

Ακριβώς η ίδια νοοτροπία και οι ίδιες τακτικές κατά μέσων που δεν είναι αρεστά.

Άραγε, έτσι θα πείσει η ΝΔ τους πολίτες να της δώσουν τις ψήφους τους για να φύγει το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ; Αντιγράφοντάς το;

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αν συνεχίσει σε αυτόν τον κατήφορο θα της γυρίσουν την πλάτη, καθώς στα μάτια τους θα δείχνουν όλοι ίδιοι.

Πρόκειται για ένα απίστευτο σφάλμα της ΝΔ, το οποίο πρέπει άμεσα να διορθώσει.

Antinews