Κατέρρευσαν οι τηλεθεατές μόλις άκουσαν την πρόταση Άδωνι για την αύξηση προστίμων! (video)
18/01/2021 13:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κατέρρευσαν οι τηλεθεατές μόλις άκουσαν την πρόταση Άδωνι για την αύξηση προστίμων! (video)

Κυνική ομολογία ότι αυτός πρότεινε την αύξηση!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι τηλεθεατές του Σκάι με την σοκαριστική ομολογία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη!

Μόλις λίγες ημέρες μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των πολιτών, μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το πρόστιμο για τους παραβάτες των μέτρων θα ανέβει από τα 300 στα 500 ευρώ, όσο περίπου το επίδομα που έδωσε στον λαό για να ζήσει τον Δεκέμβριο δηλαδή, ο Άδωνις πετάει τη βόμβα!

«Για να πειστούν οι γιατροί»

Με τον γνωστό κυνισμό που τον διακατέχει, ο Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που πρότεινε την αύξηση του προστίμου! Όπως ανέφερε μάλιστα, το έκανε για να πείσει τους γιατρούς ότι η… κυβέρνηση παίρνει σοβαρά μέτρα!

«Η πρόταση για την αύξηση των προστίμων ήταν ένα κομμάτι των προτάσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, κυρίως γιατί θέλαμε να δώσουμε στους γιατρούς μας και στην επιτροπή την αίσθηση ότι θα παρακολουθήσουμε πολύ αυστηρά την τήρηση των μέτρων. Γιατί αυτό χρειαζόταν για να πειστούν αυτοί οι άνθρωποι ότι μιλάμε σοβαρά» δήλωσε ο Άδωνις.

Τώρα οι γιατροί έμειναν ήσυχοι και ψάχνουν τρόπο να τον ευχαριστήσουν.

Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση όχι μόνο εμπαίζει το ΕΣΥ το οποίο έχει αφήσει ανοχύρωτο, αλλά επιβεβαιώνει το επιτελικό χάος και την ανικανότητα που επικρατεί στον τρόπο με τον οποίο εισηγείται μέτρα.

Πηγή: newsbreak.gr