Ιβάν Σαββίδης: Είμαι έτοιμος να πληρώσω την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια
26/09/2016 15:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιβάν Σαββίδης: Είμαι έτοιμος να πληρώσω την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια

Την πρόθεσή του να πληρώσει τη δόση και να λάβει άδεια γνωστοποίησε μέσω της ΕΡΤ ο Ιβάν Σαββίδης.

Σε δήλωσή του στο κρατικό κανάλι εμφανίζεται έτοιμος να συζητήσει τόσο με τον Alpha όσο και το Star προκειμένου να υπάρξει συνεργασία αλλά ταυτόχρονα διαμήνυσε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσει αυτόνομα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος θα είναι έτοιμος στις επόμενες δυο-τρεις ημέρες να πληρώσει την δόση που του αναλογεί.

Να σημειωθεί ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το ποσό που συγκεντρώνεται από τις άδειες αυξάνει κατά περίπου 10 εκατ. ευρώ, στα 255 εκατ. ευρώ, καθώς η προσφορά του Ιβαν Σαββίδη ήταν 61,5 εκατομμύρια ευρώ.

«Μόλις τώρα καθόμουν με την ομάδα μου μπροστά στην τηλεόραση αντιλαμβανόμενος ότι ο χρόνος λήγει. Είναι πολύ σημαντικό για μας να καταλάβουμε τι θα γίνει τώρα. Ακούσαμε ότι ο κύριος Καλογρίτσας έχει κάποια προβλήματα και δεν θα πάρει την άδεια. Εγώ δηλώνω ότι ο πρώτος επιλαχών είμαι εγώ και είμαι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες να πληρώσω την πρώτη δόση από τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ και να πάρω την άδεια. Αυτή η δήλωσή μου είναι επίσημη.

Αν μας ειδοποιήσουν ότι έχουμε το δικαίωμα να αποκτήσουμε τηλεοπτική άδεια, τότε εντός 2-3 ημερών πληρώνω την 1η δόση.

Ταυτόχρονα θέλω να επαναλάβω πως η πρότασή μου προς τα κανάλια που δεν έχουν άδεια ισχύει. Είμαι έτοιμος να αποκτήσω τα κανάλια τους για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας», τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης.

O ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πάντως πως τις προηγούμενες μέρες δεν είχε συζητήσεις με κάποιους από τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών για την αγορά τους. «Συζητήσεις δεν υπάρχουν. Δεν θα ήταν ορθό. Αφού δεν έχεις άδεια πως να κάνεις διαπραγματεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά

imerisia.gr