Έσπασε η απεργία με... κυβέρνηση της αριστεράς
23/10/2015 12:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έσπασε η απεργία με... κυβέρνηση της αριστεράς

Δεύτερη φορά αριστερά συντρόφια με απεργία στα κανάλια και το ΑΠΕ. Και στην ΕΡΤ βεβαίως αλλά... ω του θαύματος στην ΕΡΤ 3 μεταδίδεται κανονικό πρόγραμμα με μοναδικό θέμα βεβαίως τον Ολάντ στην Αθήνα. Η ΕΣΗΕΜΘ αποφάσισε (μόνη της άραγε;) να μην κάνει απεργία οπότε οι δημοσιογράφοι του... καρα-Συριζαίικου καναλιού της Θεσσαλονίκης είναι στις θέσεις τους. Και βεβαίως μπορούν να κάνουν αναμετάδοση όσων συμβαίνουν και στα κανάλια της ΕΡΤ. Οπότε έσπασε η απεργία με κυβέρνηση της αριστεράς.

Να θυμίσουμε ότι η απεργία προκηρύχθηκε για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για τα κανάλια, ένα περιεχόμενο που και την ΕΡΤ3 επηρεάζει. Επομένως γιατί το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης έσπασε την απεργία; Μήπως έπεσαν τα τηλέφωνα από το Μαξίμου προκειμένου να βλέπουμε τον Τσίπρα και τον Ολάντ όλη μέρα;

Ντροπή σας αριστεροί της παπάτζας που ξεφτιλίζεστε με τέτοιο τρόπο; Ντροπή για τους... αγώνες σας.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πυθία avatar
    Πυθία 23/10/2015 12:31:24

    Η απεργία προκηρύχθηκε από την ΕΣΗΕΑ. Είναι το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων της Αθήνας. Δεν μπορεί να προκηρύξει πανελλήνια απεργία γιατι εκπροσωπεί ΜΟΝΟ τους Αθηναίους.

  2. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 24/10/2015 11:18:02

    Ποιος θυμάται ότι η ΕΡΤ σε όλες τις επισκέψεις μεγάλων ηγετών στην Ελλάδα επί Σαμαρά είχε απεργία; Και όλη η ΕΣΗΕΑ παρέα; Μιλάμε για μπολσεβικους κύριοι. Δυστυχώς η συμμορία των συνδικαλιστών είναι η καταστροφή της χώρας. Εκτός λίγων εξαιρέσεων σε κάποιους φορείς εννοείται. Αλλά ο κανόνας είναι αυτός, δυστυχώς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.