Εξάρχεια: Επίθεση των ΜΑΤ κατά δημοσιογράφου
17/11/2019 23:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξάρχεια: Επίθεση των ΜΑΤ κατά δημοσιογράφου

Επίθεση δέχτηκε ένας δημοσιογράφος από άνδρες των ΜΑΤ, όταν οι τελευταίοι είχαν ξεκινήσει ένα "ντου" στα στενά γύρω από τα Εξάρχεια.

Όπως μεταδίδει το ethnos.gr, όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τις επιθέσεις έξω από καταστήματα, πήραν το τηλέφωνό του κι ένας άνδρας των ΜΑΤ τον χτύπησε με το γκλοπ και την ασπίδα του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του newsit, Μάριο Αραβαντινό, τρεις άνδρες των ΜΑΤ του επιτέθηκαν ένας τον χτύπησε στο αριστερό του χέρι, ένας έπεσε πάνω του με την ασπίδα και ένας τρίτος χτύπησε το χέρι του για να πέσει κάτω το κινητό του.

Ερωτηθείς αν ήξεραν οι άνδρες των ΜΑΤ ότι ήταν δημοσιογράφος ανέφερε πώς "δεν το ξέρω, παρά το γεγονός ότι την ώρα της επίθεσης τους το είπα αλλά δεν φάνηκαν να ενδιαφέρθηκαν για το γεγονός ότι τους δίνω την ιδιότητά μου. Δεν με ρώτησαν κάτι, απλώς μου επιτέθηκαν".

Εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος έκανε live μετάδοση μέσω Facebook και στις εικόνες φαίνεται να πέφτει το κινητό του στο έδαφος την ώρα της επίθεσης.

Πηγή: capital.gr