«Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που λέει τον εαυτό του άριστο και τους άλλους ψεκασμένους» - Τι ειπώθηκε στην εκπομπή «Με το γάντι» των Ντινόπουλου-Καραχάλιου (BINTEO)
12/11/2020 15:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που λέει τον εαυτό του άριστο και τους άλλους ψεκασμένους» - Τι ειπώθηκε στην εκπομπή «Με το γάντι» των Ντινόπουλου-Καραχάλιου (BINTEO)

Στην εκπομπή «Με το γάντι» που παρουσιάζουν ο Αργύρης Ντινόπουλος και ο Νίκος Καραχάλιος κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 00.10 στο ALERT TV μίλησαν αμέσως μετά την ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια οι δημοσιογράφοι Αγγελική Σπανού και Βασίλης Σκουρής.

Διαβάστε κάποια αποσπάσματα και δείτε και το σχετικό BINTEO.

Νίκος Καραχάλιος: Το 13ο διάγγελμα του πρωθυπουργού θα είναι και το άτυχο γιατί σηματοδοτεί το σημείο καμπής και αντιστροφής της κυριαρχίας του. Γιατί δεν είναι δυνατόν να λες το 1/3 των Eλλήνων ψεκασμένους.

Αγγελική Σπανού: Tα ποσοτικά μεγέθη δεν θα αλλάξουν. Γιατί η κυβέρνηση έχει ένα μεγάλο σύμμαχο. Τον ΣΥΡΙΖΑ! Που πηγαίνει πάρα πολύ άσχημα. Έτσι το ξεφούσκωμα της κυβέρνησης πηγαίνει μαζί με το ξεφούσκωμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Βασίλης Σκουρής: Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που να λέει τον εαυτό του άριστο και τους άλλους ψεκασμένους. Αν το κάνει είναι για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Όσο για αυτούς που παίρνουν αποφάσεις για το συνωστισμό δεν γνωρίζουν αν το μετρό και τα τρένα έχουν ή όχι ρόδες. Γιατί δεν έχουν μπει ποτέ σε αυτά. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται ως λαϊκισμός, αλλά προτιμώ το λαϊκισμό από τους αντί-λαϊκιστές αυτού του είδους.

Αγγελική Σπανού: Στον κόσμο υπάρχει μεγάλη σύγχυση γιατί είναι διαφορετικά τα στοιχεία που δίνει η κυβέρνηση και διαφορετικά τα στοιχεία που δίνουν οι συνδικαλιστές υγειονομικοί στους οποίους, μάλιστα, στην ουσία, έχει απαγορευτεί από την κυβέρνηση και από τα κανάλια ο δημόσιος διάλογος. Αλλά η μαζική έξοδος της Παρασκευής στην Αττική πριν από την καραντίνα επιβεβαιώνει την σύγχυση και το ότι κανείς δεν πιστεύει κανένα.

Νίκος Καραχάλιος: Γίνεται προσπάθεια να μεταφερθούν οι ευθύνες στους πολίτες ώστε να μάθουν να ζουν υπό συνθήκες ασφυκτικής πίεσης. Όταν, μάλιστα, ο ένας στους τρείς δεν πιστεύει στο εμβόλιο, ο ένας στους δύο δεν πιστεύει στα στοιχεία που του παρουσιάζουν (Greek Statistics) , o ένας στους τέσσερις ισχυρίζεται ότι ο κορωνοϊός είναι απλή γρίπη και ο ένας στους είκοσι ότι δεν υπάρχει καθόλου. Είναι όλοι αυτοί ψεκασμένοι; Το καλοκαίρι στα νησιά στέλναμε τους τουρίστες να κολλήσουν κορωνοϊό στους νησιώτες και τώρα κλείνουμε τους νησιώτες στα σπίτια τους όταν στα νησιά υπάρχουν πλέον μόνον οι γλάροι και οι βοριάδες.

Βασίλης Σκουρής: Διαγγέλματα κάνει μόνον ο αρχηγός του κράτους. Τώρα φτάσαμε να έχουμε διάγγελμα Κικίλια. Σε λίγο θα έχουμε και διάγγελμα Κοντοζαμάνη.

Aγγελική Σπανού: Ο Βασίλης Κικίλιας είχε χάσει τις αρμοδιότητές του στον τελευταίο ανασχηματισμό οι οποίες δόθηκαν στον αναπληρωτή υπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη. Έτσι ο Κικίλιας πέρασε στην αντεπίθεση προαναγγέλλοντας το lockdown στο δελτίο ειδήσεων του Αntenna και προκαλώντας δυσαρέσκεια στο μέγαρο Μαξίμου. Τώρα προσπαθεί να πάρει επάνω του την επικοινωνία στην υπόθεση της πανδημίας. Να βγαίνει μπροστά και να προβάλει τον εαυτό του.

Νίκος Καραχάλιος: Προβάλει τον εαυτό του ή υπερασπίζεται την κυβέρνηση;

Βασίλης Σκουρής: Φοβάμαι ότι όσα είπε ο Βασίλης Κικίλιας στο «διάγγελμα» θα μπορούσαν υπό ορισμένες προϋποθέσεις να χαρακτηριστούν και ως ύβρις σε σχέση με όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το σχετικό VIDEO: