05/09/2013 12:17
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Casus belli ο ΠΑΟ για Nova και ΣΚΑΙ

Συνεχίστηκε και χθες ο πόλεμος των ανακοινώσεων μεταξύ της Nova και του ΣΚΑΙ με αφορμή τα τηλεοπτικά στιγμιότυπα των αγώνων της Σούπερ Λίγκα.

Ο ΣΚΑΪ σε απάντηση της ανακοίνωσης της NOVA τονίζει ότι «θα συνεχίσει να εκφράζει όπως πάντα, ελεύθερα την άποψή του υπερασπιζόμενος το δικαίωμά του στην ενημέρωση. Ο ΣΚΑΪ τηρεί τους νόμους και κανόνες, όσο και να προσπαθεί η NOVA να εμποδίσει την αποκαλυπτική και παρεμβατική του στάση».

Την στιγμή που ο ΣΚΑΪ συνεχίζει τις αήθεις επιθέσεις του κατά της Nova, μέσα από τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές του στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, συνεχίζει να εμπλέκει και να κρατάει «όμηρο» των συμφερόντων του τον Παναθηναϊκό, απαντά με τη σειρά της η Nova. Η «πράσινη» ΠΑΕ στην επιστολή της προς την Super League αναφερόμενη προς την Nova τονίζει:

«Να σταματήσετε την συστηματική ταύτιση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΣΚΑΪ, που είναι νομικά αβάσιμη και κακόπιστη».Πως μπορεί όμως να πάψει η ταύτιση μεταξύ της διοίκησης του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού, όταν μέσα από επίσημα έγγραφα φαίνεται η απόλυτη «αιχμαλωσία» του συλλόγου από το συγκρότημα του Αλαφούζου.

Στα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει η Forthnet κατά του ΣΚΑΪ το 2011 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με πρόσθετη παρέμβαση της αναφερόταν στο παράνομο της κίνησης του ΣΚΑΪ να κλέβει τα στιγμιότυπα χωρίς να πληρώνει το ανάλογο αντίτιμο, κάτι που προκαλούσε οικονομική βλάβη στην ΠΑΕ, έχοντας η τελευταία έννομο συμφέρον ως πρωτογενής δικαιούχος.

Αντίθετα στα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η Forthnet κατά του ΣΚΑΪ το 2012, φαίνεται 100% η πλήρης ταύτιση ΣΚΑΪ – Παναθηναϊκού, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ υιοθετώντας την επιχειρηματολογία του συγκροτήματος του Φαλήρου έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του σταθμού.

Πρόκειται δηλαδή για μια ακόμη απόδειξη κατά πόσο ο Παναθηναϊκός είναι όμηρος επιχειρηματικών συμφερόντων και χρησιμοποιείται ως «ασπίδα» από τον ΣΚΑΪ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.