Απίστευτο μένος κατά του Μ. Παπαναγιώτου από την «Πράβδα» του Μαξίμου
08/09/2017 19:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτο μένος κατά του Μ. Παπαναγιώτου από την «Πράβδα» του Μαξίμου

Μετά από την δημοσίευση του άρθρου του Τσίπρα για τα ψέματα του Ανδρεά, η «Πράβδα» του Μαξίμου, συγνώμη το Documento θέλαμε να πούμε, εξασφάλισε μια ακόμη... παγκόσμια αποκλειστικότητα για τους αναγνώστες του.

Όπως μας πληροφορεί, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαναγιώτου με την βοήθεια του Σαμαρά, τραπεζιτών και άλλων σκοτεινών δυνάμεων θα αναλάβει διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, καθώς ο Μ. Λαζαρίδης αναμένεται να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Καβάλα, άρα θα αφήσει τη συγκεκριμένη θέση.

Το λιβελογράφημα συνεχίζει με διάφορα.... κοσμητικά κατά του δημοσιογράφου, με κυριότερη... κατηγορία το γεγονός ότι τολμάει και ασκεί κριτική στον λαοπρόβλητο Αλέξη. Βλέπετε η ανεξάρτητη και αντικειμενική εφημερίδα του «κολλητού» του Μαξίμου ζορίζεται όταν ένας δημοσιογράφος τολμήσει να κάνει τη δουλειά του αντί να «γλύφει» τον Τσίπρα και την παρέα του και σπεύδει αυτομάτως σε «δολοφονία χαρακτήρα».

Καλό είναι όμως προτού αρχίσουν να εκτοξεύουν λάσπη να κάνουν και λίγο ρεπορτάζ, γιατί ακόμα κι ο θυρωρός της Πειραιώς έβαλε τα γέλια με αυτά που έγραψαν.

Αν και δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, ευχόμαστε στον Μ. Παπαναγιώτου να μην... μασήσει από τον πόλεμο λάσπης του Μαξίμου και να συνεχίσει να τους τσακίζει. Άντε γιατί σιγά σιγά οι μαχητικοί δημοσιογράφοι... λιγοστεύουν. Γρηγορείτε...