03/10/2013 16:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

“Επικράτησε” ο Π.Καψής στην επιλογή του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ

O Γεώργιος Προκοπάκης σύμβουλος επιχειρήσεων, χημικός μηχανικός του ΕΜΠ και κυρίως “επιλογή” του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Π.Καψή, ορίστηκε Πρόεδρος του  Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ Α.Ε.).

Παράλληλα τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου όρισαν ως μέλη του Δ.Σ. τους εξής: την  Κατερίνα Ευαγγελάκου, καθηγήτρια  σκηνοθεσίας στο τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, τον Θεόδωρο Καρούνο,  τεχνικό του ΕΜΠ, τον συγγραφέα Νίκο Ξανθούλη και τον νομικό,  Κωνσταντίνο Πολυζωγόπουλο.

Αμέσως μετά το Εποπτικό Συμβούλιο προσκάλεσε τον επιλεγέντα Πρόεδρο και τα μέλη σε κοινή συνάντηση.  Στη συνέχεια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε στην πρώτη του συνεδρίαση. Εντός της επομένης βδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των νομικών και πραγματογνωμόνων της European Broadcasting Union με τα μέλη του Δ.Σ. στην Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ἄνθρωπος τῆς τεχνολογίας avatar
    Ἄνθρωπος τῆς τεχνολογίας 04/10/2013 14:15:51

    Ὅλα στὸ πόδι...

    Μὲ διορισμένο Πρόεδρο ποὺ δηλώνει φιλελεύθερος, σταλινικός!!!!!!!!!!!

    Βοήθειά μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.