Ψέμα πάνω στο ψέμα για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στη ΝΕΡΙΤ
23/04/2014 11:17
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ψέμα πάνω στο ψέμα για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στη ΝΕΡΙΤ

Τρικυμία εν κρανίω κυριαρχεί στα μυαλά των ιθυνόντων της Δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην πρώτη φάση της διαδικασίας πρόσληψης με ΑΣΕΠ στη ΝΕΡΙΤ με την ανακοίνωση της προσωρινής λίστας αποτελεσμάτων. Μάλιστα η βιασύνη τους είναι τόσο προφανής για να καλυφθεί το κενό και να ανακτηθεί ο χαμένος καιρός που τους ενδιαφέρει περισσότερο να τελειώνουν με τις προσλήψεις παρά να προσλάβουν τους ικανότερους. Ως εκ τούτου αρκετοί υποψήφιοι εκμεταλλεύτηκαν την δυνατότητα να δηλώσουν ψεύτικες προϋπηρεσίες παρότι γνώριζαν ότι διαπράττουν ποινικό αδίκημα.

Δυστυχώς ισχύει το ίδιο και για τον ΑΣΕΠ ο οποίος προέτρεπε τους υποψήφιους ενώ έχουν συγκεκριμένους μήνες προϋπηρεσίας (πχ 5 χρόνια=60 μήνες=420μόρια) να βάλουν υποψηφιότητα σε πολλαπλές διαφορετικές ειδικότητες (με ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις) και τους μοριοδοτεί σε όλες με τα 420 μόρια της μοναδικής τους προϋπηρεσίας. Το χειρότερο είναι ότι έχουν χρησιμοποιήσει την ίδια προϋπηρεσία και σε άλλες ειδικότητες και στον άλλο διαγωνισμό εκτός ΑΣΕΠ που είναι και αυτός σε εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.