#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/01/2014 12:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τρέχει και δεν φτάνει ο Καψής στη «ΔΤ» μετά τις παρατηρήσεις ΜαξίμουΠρεμούρα έπιασε τη διοίκηση της «ΔΤ» να προλάβει τις προθεσμίες  για τη ΝΕΡΙΤ μετά και το τράβηγμα του αυτιού του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελή Καψή από το Μαξίμου.

Περνώντας το κατώφλι του Μεγάρου, ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης και ο διαχειριστής της Δημόσιας Τηλεόρασης, Γκίκας Μάναλης, ενημέρωσαν εκτενώς, ο καθένας για τον τομέα που έχει αναλάβει και πήραν αυστηρή εντολή να επιταχύνουν τους ρυθμούς και τις διαδικασίες ώστε το συντομότερο δυνατόν να εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ στις προθεσμίες που έχουν δεσμευτεί.

Επίσης τους μεταφέρθηκε το μήνυμα και η επιταγή του πρωθυπουργού από το Στρασβούργο να κινηθούν σύννομα και συνετά, σεβόμενοι τους πόρους του ελληνικού λαού που διαχειρίζονται, αφού είναι υπόλογοι, απέναντί του, για ό,τι κάνουν ή παραλείψουν.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες το Μαξίμου δυσφορεί με τη διαχείριση του υφυπουργού Παντελή Καψή σχετικά με την Δημόσια Τηλεόραση. Συγκεκριμένα, χρεώνουν στο πρώην στέλεχος του ΠΑΔΟΚ  τις χαμηλές επιδόσεις, το ανύπαρκτο πρόγραμμα και το χαμηλό έρεισμα της ΔΤ στην κοινωνία.

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανάληψη της ελληνικής προεδρίας και δύο σχεδόν μήνες πριν την έναρξη λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ, η «ΔΤ» δημοσιεύει προκηρύξεις προσλήψεων, βγάζει στη δημοσιότητα τέσσερις κανονισμούς λειτουργίας  της εταιρείας (προμήθειας ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος, δημοπράτησης, ανάθεσης και προμήθειας υπηρεσιών, λειτουργίας της εταιρείας και του προσωπικού) ενώ ανεβάζει και στη Διαύγεια την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις ψυχαγωγικές παραγωγές.

Ειδικότερα στις προμήθειες εκτός από τις κλασικές κατηγορίες εσωτερικών και εξωτερικών παραγωγών, υπάρχει η κατηγορία των “μεικτών” παραγωγών, ενώ κατ’ εξαίρεση, “ύστερα από πρόταση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, ή του Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου, το ΔΣ μπορεί  να αναθέτει απευθείας την εκτέλεση παραγωγής συγκεκριμένου ραδιοτηλεοπτικού ή διαδικτυακού προγράμματος, τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ και  εφόσον πρόκειται για δημιουργούς (συγγραφέα, σκηνοθέτη, καλλιτέχνη) με διεθνή και/ή εγχώρια αναγνώριση, αποδοχή και καταξίωση, με μακροχρόνια εμπειρία, κύρος, καλλιτεχνική προσφορά και εγνωσμένης αξίας έργο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. δημης avatar
  δημης 16/01/2014 15:04:36

  "στο πρώην στέλεχος του ΠΑΔΟΚ"..
  +++++++++++++++++++++
  ΕΔΩ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.....
  ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΡΑΦΗ (ΠΑΔΟ(Λ)Κ)......

 2. Tassos avatar
  Tassos 16/01/2014 15:13:17

  Εχει ξεσηκωθεί η Θεσνίκη με αυτό που γίνεται. Καταργείται η ΕΤ3 που για μένα ήταν κλάσεις καλύτερη από ΝΕΤ ΚΑΙ ΕΤ-1 και μετατρέπεται σε ανταποκριτικό γραφείο!!!Δηλ. θα βγαίνει ένας δημοσιογράφος και όλη η ενημέρωση από Β. Ελλάδα θα είναι κανα δίλεπτο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕ!

  • ελσα avatar
   ελσα @ Tassos 17/01/2014 12:48:18

   Η ντροπή ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.