Το βασανιστικό δίλημμα του ΣΥΡΙΖΑ για το που θα κάτσει η μπάλα της ΕΡΤ
20/01/2015 07:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το βασανιστικό δίλημμα του ΣΥΡΙΖΑ για το που θα κάτσει η μπάλα της ΕΡΤ

Διχάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ τα ποσοστά τηλεθέασης της ΝΕΡΙΤ μιας και μια μερίδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί ότι πρέπει να «νεκραναστηθεί» η ΕΡΤ – χωρίς να μπορούν να παράσχουν πειστικά επιχειρήματα για τις επιδόσεις των καναλιών που θα στηθούν.

Το αντίπαλο δέος παραθέτει τα δεδομένα της Nielsen που μετρά την τηλεθέαση των καναλιών αλλά και τα budget που δεν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν παρά τις όποιες προθέσεις αν υποτίθεται αναλάβει μέρος της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η πιο σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, είναι αυτή που αφορά στις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματος για την επαναφορά ή μη και τη διατήρηση των αθλητικών προγραμμάτων στο δημόσιο κανάλι.

Ήδη η αντικατάσταση του Ν Sports από το N Plus είχε αποτέλεσμα τη μείωση των ποσοστών της ΝΕΡΙΤ έως και 50%, αφού το νέο πρόγραμμα έχει τηλεθέαση που κινείται μεταξύ 0,8% και 1% όταν δεν υπάρχει αθλητική μετάδοση. Εδώ οι «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κάποια ασφαλή λύση να προτείνουν γιατί καλός ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, τα ντοκιμαντέρ και η Τέχνη, αλλά νούμερα δεν γίνεται αν δεν μπει η μπάλα στο φιλέ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.