15/01/2013 16:15
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Την αγορά του Flash διαπραγματεύεται ο "Ελεύθερος Τύπος"

Σε διαδικασία συζητήσεων για την εξαγορά του ραδιοφωνικού σταθμού  Flash βρίσκεται ο όμιλος DBAS των Μπενέκου και Σκαναβή (Ελ. Τύπος, Επενδυτής) που πρόσφατα εξαγόρασαν τον τίτλο του "Αδέσμευτου" αντι 10.000 ευρώ. Τελευταίος ιδιοκτήτης του Flash ήταν ο Π.Κυριακίδης.

«Ελεύθερος Τύπος» ο Δ.Ρίζος όχι και …«Αδέσμευτος» 

Με διαφημιστική καμπάνια θα ανακοινώσει στο αναγνωστικό του κοινό την έλευση του πρώην εκδότη του «Αδέσμευτου Τύπου», Δημήτρη Ρίζου, η ιδιοκτησία του Ελεύθερου Τύπου, Αλ. Σκαναβής και Δ. Μπενέκος.

Ο εκδότης του «Αδέσμευτου», πέραν του τίτλου που θα έχει ως Σύμβουλος Έκδοσης, θα επιμελείται και μια σελίδα, με παρασκηνιακές ειδήσεις και σχόλια.

Δεν είναι βέβαιο ακόμη αν η εταιρεία DBAS θα διατηρήσουν ζωντανό στο περίπτερο τον τίτλο του «Αδέσμευτου» που πούλησε ο Δ.Ρίζος αντί 10.000 ευρώ, αφήνοντας απλήρωτους τους περίπου 80 εργαζόμενους στην εφημερίδα. Μια σκέψη που υπάρχει είναι να εκδίδεται ο «Αδέσμευτος» εφόσον ξεπεραστούν τα νομικά κωλύματα σε μια πιο light μορφή πολιτικού φύλλου, πάντα στον κεντροδεξιό χώρο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.