Τα φαβορί για τη θέση του προέδρου της ΝΕΡΙΤ
10/10/2014 14:36
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα φαβορί για τη θέση του προέδρου της ΝΕΡΙΤ

Συνολικά 14 προσωπικότητες προκρίθηκαν για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ και 57 για τα τέσσερα μέλη του ΔΣ.

Ήδη οι φάκελοι με τις υποψηφιότητες για τις θέσεις του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ βρίσκονται στα χέρια της τριμελούς επιτροπής, την οποία συναπαρτίζουν οι πρόεδροι του ΕΣΡ, του ΑΣΕΠ και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Ανάμεσα στους δεκατέσσερις που διεκδικούν τη θέση του προέδρου της ΝΕΡΙΤ είναι ο Γιώργος Καραχισαρίδης, ο Πέτρος Μάης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος, ο καθηγητής Γιώργος Προκοπάκης (πρώην πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ και αποπέμφθηκε), ο Στέλιος Συρμόγλου, επικεφαλής της ΜΚΟ «Έργο Πολιτών», ο δικηγόρος Γιώργος Κόκκας, συντονιστής του Κινήματος για την «Άμεση Δημοκρατία» κ.ά.

Την τελική απόφαση βέβαια δεν θα την πάρουν οι τρεις πρόεδροι, του ΑΣΕΠ και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, απλώς θα γνωμοδοτήσουν. Για το διορισμό του προέδρου και των μελών θα αποφασίσει η Σοφία Βούλτεψη και η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής με απλή πλειοψηφία.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.