Τα υπόγεια, το ασανσέρ και τα ρετιρέ της πολυκατοικίας του Mega
24/11/2014 18:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα υπόγεια, το ασανσέρ και τα ρετιρέ της πολυκατοικίας του Mega

Υπέρ της οικογένειας Μπόμπολα στα περισσότερα σημεία γέρνει προς το παρόν ο αγώνας των μετόχων του Mega για επικράτηση στο θέμα του δελτίου ειδήσεων.

Η κατάσταση είναι ασφυκτική και παρά το γεγονός ότι η κρίση εκτονώθηκε με την ένταξη της Έλλης Στάση στο σχολιαστικό team, από 1ης Δεκεμβρίου 2014, στην πραγματικότητα το βυζάντιο και η ίντριγκα καλά κρατούν και η διανομή της πίτας της εξουσίας γίνεται με τον παλιό κλασικό τρόπο.

Για να θέτει τελεσίγραφο ο Γιώργος Μπόμπολας για την εξομάλυνση των επιδόσεων και την επαναφορά του δελτίου στον δρόμο της ανηφόρας, σημαίνει ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Από το γραφείο του στο «Έθνος» παρελαύνουν κατά μόνας όλοι οι αστέρες του ενημερωτικού τομέα προκειμένου να παραλάβουν τις εντολές και να πράξουν αναλόγως.

Η Μαρία Σάραφογλου συνεχίζει να συνιστά επιλογή Μπόμπολα παραμένοντας στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας ωστόσο υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για την ισορροπία. Άγνωστο παραμένει πως θα συμβιώσουν Πρετεντέρης με Στάη στο ίδιο δελτίο, πως θα τους αντιμετωπίζει η Σαράφογλου, ποιος θα κάνει κουμάντο στα σχόλια, τι μέλλει γενέσθαι με τον Νίκο Στραβελάκη και τα νέα του οφίτσια, ποια θα είναι η τύχη της Ολγας Τρέμη… το θέμα είναι ένα. Η εντολή: Φέρτε πίσω το δελτίο στην πρώτη θέση. Οπότε οι ίντριγκες μάλλον δεν εξυπηρετούν στον σκοπό. Και Mega χωρίς ίντριγκα είναι φαγητό χωρίς αλάτι…

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΓΣ avatar
    ΓΓΣ 24/11/2014 21:34:28

    Δεν υπάρχει ορθολογισμός στα δελτία ειδήσεων. Δεν πληροφορούν, αλλά προσπαθούν να διαμορφώσουν τη κοινή γνώμη προς όφελος των μετόχων τους. Αυτή η τακτική έχει πλέον ξεπερασθεί από τις επιλογές του internet. Θα μπορούσαν να επανέλθουν στη προηγούμενη θεαματικότητά τους αν κέρδιζε ο θεατής χρόνο σε αντικειμενική πληροφόρηση και όχι να χάνει χρόνο σε προσωπικές τακτικές δημοσιογράφων που δήθεν αυξάνουν τα ποσοστά της τηλεθέασης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.