#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/12/2013 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα συμπεράσματα Καψή για τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε. από μια διαβούλευση-«μαϊμού»…. που δεν έγινεΠερισσότεροι από 1.700 πολίτες, ιδιώτες και συλλογικοί φορείς, κατέθεσαν – όπως υποστηρίζει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του κύριου Παντελή Καψή - τις απόψεις και τις προτάσεις τους για τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε.  στην ιστοσελίδα www.opengov.gr στις διαδικασίες ανοικτής διαβούλευσης για την εξειδίκευση των σκοπών και των προτεραιοτήτων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τον καθορισμό των απαιτούμενων προσόντων του προς πρόσληψη προσωπικού, τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας και τον Κανονισμό Εργασίας, ενώ ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τον  Κανονισμό Δημοπράτησης, Ανάθεσης και Εκτέλεσης Προμηθειών και Υπηρεσιών. Διαβάζοντας προσεκτικά μια μια τις τοποθετήσεις (έστω τα συμπεράσματά τους) δεν βλέπουμε πουθενά αυτές που κατέθεσαν αναγνώστες μας και ας λένε οι δημόσιες σχέσεις του υφυπουργού ότι «μέσα από αυτή τη διαδικασία, εξασφαλίζεται από τα πρώτα κιόλας βήματα της ΝΕΡΙΤ το εχέγγυο για τη δημιουργία των κατάλληλων δομών, διαδικασιών και υποδομών που θα διασφαλίζουν τη διαφάνεια, την αποτελεσματικότητα και τη δυνατότητα προσαρμογής του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στις σύγχρονες απαιτήσεις. Παράλληλα, η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία ίδρυσης της ΝΕΡΙΤ, αποτελεί στήριγμα για την υιοθέτηση καινοτόμων και βέλτιστων πρακτικών εναρμονισμένων με τα διεθνή πρότυπα, με αποτέλεσμα την παροχή ποιοτικού προγράμματος και υπηρεσιών από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση».

Τι θα κάνει τα σχόλια των πολιτών που συμμετείχαν στη διαβούλευση η ομάδα του Π.Καψή; Θα τα δώσει να τα μελετήσει και να τα αξιολογήσει αρμόδια επιτροπή, η οποία συντάσσει και δημοσιεύει τη σχετική έκθεση προκειμένου αυτά να ενσωματωθούν στον οδικό χάρτη για τη δημιουργία της ΝΕΡΙΤ!!! Εχει πάντως μεγάλη «πλάκα» να διαβάσει κανείς μια μια τις τοποθετήσεις των δήθεν πολιτών που τοποθετήθηκαν. Τόση πολιτική ορθότητα, τόσο ζούνε σε άλλον κόσμο; Κανείς δεν είναι επιθετικός; Ουδείς έβρισε, τοποθετήθηκε αρνητικά έστω από την πρώην ΕΡΤ; Η έπεσε χοντρή λογοκρισία; Και γιατί δεν ερωτήθηκαν οι ενώσεις; Γιατί δεν συμμετείχαν δια ζώσης οι εργαζόμενοι; Εωλα ερωτηματικά..

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. markos avatar
  markos 21/12/2013 19:49:41

  Βαλαμε τον Πασοκο να ξαναφτιαξει την τηλεοραση....παμε καλα ; Ας ξαναφαμε στην μαπα τους γνωστους υμνητες του πρασινου κρατους και να μη μιλαμε .Πεταξαμε στα σκουπιδια μια τρανη ευκαιρια να ξεσαβουρωσωμε απο ολους αυτους ,αλλα την χασαμε..Μαλλον κατι δεν λειτουργει καλα στο μυαλο ορισμενων στο κομμα ,η' ειναι αυτο το αντιτιμο της συνηπαρξεις με το ΠΑΣΟΚ; Ξεχασατε ευκολα κυριοι της ΝΔ οτι 30 χρονια τους προπαγανδηστες αυτους τους φαγαμε στην μουρη, τωρα βαλαμε τον λυκο να μας φτιαξει στανη...ΕΥΓΕ ΣΑΣ..Να μας το πειτε οτι δινετε γη και υδωρ για να ειστε στη καρεκλα της εξουσιας ,για να ξερωμε και εμεις [που ψηφιζαμε τοσα χρονια ΝΔ] τι θα κανωμε στις ερχομενες εκλογες...

 2. θηραία avatar
  θηραία 21/12/2013 22:09:37

  ...δράση ελιάς...

 3. Π. Ευθυμιάδης avatar
  Π. Ευθυμιάδης 23/12/2013 20:35:39

  Βάλτε τον Καλφαγιάννη Πρόεδρο στη ΝΕΡΙΤ. Ο Καψής μέχρι να καταλάβει τι του γίνεται (δεν τραβάει ο άνθρωπος ούτε να εκφραστεί μπορεί πόσο μάλλον να προβλέψει πως θα εξελιχθεί το εγχείρημα) θα έχουμε φτάσει στις επόμενες εκλογές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.