13/05/2013 15:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τίτλοι τέλους και για τις “6 Μέρες” του Α. Δελατόλλα

Την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας “6 Μέρες” η οποία έχει περιοριστεί στο σαββατιάτικο φύλλο της ανακοίνωσε προ ολίγου στους εργαζομένους ο εκδότης Αντώνης Δελατόλλας.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη ο Αντ. Δελατόλλας είχε καταθέσει ανέκκλητη επιταγή, ύψους 500 χιλιάδων ευρώ, στην Proton Bank, κάνοντας χρήση του νόμου για το ακαταδίωκτο όσων επιστρέφουν “βρώμικο” χρήμα (ν. 4002/11), προκειμένου να απαλλαγεί από την κακουργηματική πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στην υπόθεση που αφορά στη συγκεκριμένη τράπεζα.

Ο Αντώνης Δελλατόλας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφού παρουσιάσθηκε ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Proton Βαnk.

Η κατηγορία που του είχε απαγγελθεί αφορούσε έμβασμα μισού εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο έλαβε από κυπριακό τραπεζικό λογαριασμό του κατηγορούμενου και φυγόδικου Πέτρου Κυριακίδη, οι λογαριασμοί του οποίου εκείνη την περίοδο είχαν ήδη δεσμευτεί από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Proton Bank.

Ο εκδότης έχει υποστηρίξει ότι είχε δεχθεί το έμβασμα των 500.000 ευρώ τον Ιανουάριο του 2012 για εξαγορά ποσοστού της εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» από τον Πέτρο Κυριακίδη.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. NEW HOPE avatar
    NEW HOPE 13/05/2013 20:29:56

    Σιγά-σιγά καθαρίζει η κόπρος του Αυγείου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.