Σόδομα και Γόμορρα στη ΝΕΡΙΤ επί των ημερών του Π.Καψή καταγγέλλει ο Γ. Προκοπάκης στο ΣτΕ
08/07/2014 13:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σόδομα και Γόμορρα στη ΝΕΡΙΤ επί των ημερών του Π.Καψή καταγγέλλει ο Γ. Προκοπάκης στο ΣτΕ

Τα έργα και τις ημέρες του πρώην υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και παρ ολίγον ευρωβουλευτή με την «Ελιά», Παντελή Καψή, αποκαλύπτει ο καρατομηθείς πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης, καταγγέλλοντας πολιτικές σκοπιμότητες και συμφέροντα την περίοδο της θητείας του στο Ραδιομέγαρο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, τα συμφέροντα που επέβαλαν την πρόωρη απομάκρυνση του ήθελαν να διορίσουν με βάση την κομματική ιδεολογία τη στελέχωση του προσωπικού και την κατάρτιση του προγράμματος. Θυμίζουμε ότι ο κ. Προκοπάκης διορίστηκε στις 03.10.2013 και με ομόφωνη απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ μία ημέρα μετά την εκπομπή σήματος του νέου φορέα (5.5.2014) και επτά μήνες μετά, παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, υποστηρίζει στην προσφυγή του στο ΣτΕ, ότι «η παύση από τα καθήκοντα του είναι αντισυνταγματική και παράνομη». Στην αναφορά του περιγράφει το έργο στη δημόσια τηλεόραση τους επτά μήνες της παραμονής του, με αναφορές ονομαστικά σε πρόσωπα και διαλόγους, ενώ καταγράφει τα ονόματα ανθρώπων που συνεργάστηκε, τις παρασκηνιακές ζυμώσεις και μεθόδους που υπήρχαν τόσο ως προς τη διοίκηση, όσο και προς την επιλογή των προγραμμάτων, εκπομπών, υπαλλήλων ενώ δεν παραλείπει να υπογραμμίσει ότι έγινε παράνομα η στελέχωση της ΝΕΡΙΤ. Στην καταγγελία του τέλος, δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει παράνομο τον διορισμό του νέου προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, Αντώνη Μακρυδημήτρη.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. η Dimi avatar
    η Dimi 08/07/2014 19:22:24

    “Putting pen to paper lights more fire than matches ever will.” ~Malcolm Forbes

  2. Βόρειος avatar
    Βόρειος 09/07/2014 09:58:00

    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.