04/10/2013 14:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σφραγίστηκε το Alter – Ο Γ.Κουρής ποτέ δεν πεθαίνει

Τίτλοι οριστικού τέλους για την Ελεύθερη Τηλεόραση και το Alter που “σφραγίστηκε” το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (01/09/13), καθώς εκτελέστηκε η απόφαση του συνδίκου που όρισε το δικαστήριο για την πτώχευση του καναλιού. Πιο συγκεκριμένα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 13/09/1,3 με υπ' αριθμ. 1.026/2013 απόφασή, έκανε δεκτή την αίτηση πτώχευσης που είχαν υποβάλει 206 εργαζόμενοι του σταθμού με σκοπό να διεκδικήσουν τα τα δεδουλευμένα τους.

Έτσι με την παρουσία δικαστικού επιμελητή, εκτελέστηκε η εντολή του συνδίκου, που προχώρησε στο σφράγισμα του κτηρίου που ήταν εγκατεστημένο το Alter επί της οδού Αγ. Παρασκευής, στο Μπουρνάζι. Οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν ακόμα ενεργά στην περιφρούρηση του κτιρίου που ξεκίνησε πριν σχεδόν δύο χρόνια, κατόπιν αυτής της εξέλιξης αποχώρησαν από το κανάλι. Για όσους αναρωτιούνται αναφορικά με το επιχειρηματικό μέλλον του Γ.Κουρή, ας τους θυμίσουμε τη συμμετοχή του στο Kontra Channel και τη φημολογούμενη εμπλοκή του στο E Channel, πρώην 902, οι πραγματικοί μέτοχοι του οποίου παραμένουν αθέατοι και άφαντοι.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.