31/01/2013 13:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνάντηση οικογένειας Μπόμπολα για το μέλλον της Πήγασος

Κλειστή οικογενειακή συνάθροιση είχαν τα μέλη της οικογένειας Μπόμπολα (Γιώργος, Φώτης, Λεωνίδας, Μαρία) την Τετάρτη το βράδυ, παρόντος του προέδρου του Ακτορα, Δημήτρη Κούτρα.  Αντικείμενο συζήτησης, το μέλλον των μηντιακών επιχειρήσεων της οικογένειας η προοπτική των συγχωνεύσεων, η πιθανότητα πώλησης μέρους ή του συνόλου κ.ά.

Είχε προηγηθεί στις 8 μ.μ. δήλωση του Φώτη Μπόμπολα στα διευθυντικά στελέχη της «Ημερησίας» ότι κλείνει το φύλλο χωρίς να διευκρινίσει α) αν το λέει πάνω στον θυμό του μετά τη διαρροή της φήμης ότι οι συνδικαλιστές (ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ) πρότειναν συνέχιση των απεργιών (που κηρύχθηκε τελικά παράνομη και καταχρηστική), β) αν εννοεί ότι θα κάνει πράξη το από διετίας σχέδιό του να κλείνει το καθημερινό φύλλο ή γ) αν πτωχεύει η εταιρεία, μαζί και το σαββατιάτικο φύλλο και το site (imerisia.gr).

Μια σοβαρή παράμετρος της υπόθεσης είναι ότι μετά τις απολύσεις 3 δημοσιογράφων της περασμένης Δευτέρας, η ΕΣΗΕΑ προχώρησε σε κήρυξη απεργίας χωρίς να λάβει υπόψιν της ούτε την αντίθετη πρόθεση των εργαζομένων του Εθνους ούτε και των ίδιων των απολυμένων. Σύντομα οι εξελίξεις ενώ η εταιρεία, ως γνωστόν οφείλει να εκδώσει ανακοίνωση στο Χ.Α. καθώς είναι εισηγμένη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. kosmasindikopleustis avatar
    kosmasindikopleustis 31/01/2013 14:31:42

    Για να μην ξεχνιόμαστε: Την ώρα που γίνονται όλα αυτά στο Μπομπολέϊκο, στο Αλαφουζ'εϊκο σήμερα στον Σκάϊ, συνχεχίζονται οι απολύσεις (3), ενώ χτές έγιναν άλλες τρείς απολύσεις στον Ριζοσπάστη.

  2. Μικρασιάτης avatar
    Μικρασιάτης 31/01/2013 15:20:50

    Ο γραπτος τυπος στην Ελλαδα, ειναι ουσιαστικα τελειωμενη ιστορια. Ελαχιστα εντυπα θα μεινουν, κι αυτα οχι γιατι θα ειναι κερδοφορα βαση πωλησεων και διαφημισης...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.