20/05/2013 19:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στους Δ.Κοντομηνά - Θ.Φιλιπόππουλο οι "4 Τροχοί"

Στην Alpha Editions” (Alpha TV 95%-Αττικές Εκδόσεις 5% των Δ.Κοντομηνά και Θ.Φιλιππόπουλου) περνά τελικά το δικαίωμα έκδοσης του ιστορικού τίτλου "4 τροχοί" του Κώστα Καββαθά. Η σχετική σύμβαση έχει διάρκεια 5 έτη με δικαίωμα ανανέωσης, υπό την προϋπόθεση της επίτευξης των στόχων, με αντίτιμο το 7% επί των καθαρών εσόδων του περιοδικού. Στην «Alpha Editions» έχουν περάσει 4 περιοδικά των εκδόσεων Λυμπέρη, τα “Hello”, “Τηλεκοντρόλ”, “7 μέρες TV” και “Εγώ”.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μυρριναίος avatar
  Μυρριναίος 21/05/2013 17:19:10

  Ελπίζω το περιοδικό να παραμείνει όπως το αγαπήσαμε για τόσες δεκαετίες

 2. Δημήτρης ΤΛ avatar
  Δημήτρης ΤΛ 21/05/2013 17:52:16

  Οι "4 τροχοί" είναι προσωπική δημιουργία του Κώστα του Καββαθά. Εάν δεν υπάρχει αυτός μέσα, να έχει το "τιμόνι" τους, θα είναι σαν ένα σώμα χωρίς ψυχή!!!!

 3. Alfa Sud ti avatar
  Alfa Sud ti 21/05/2013 18:10:13

  Σεβασμός στον Κ.Καββαθά και στους συνεργάτες του. Σεβασμός στους 4 τροχούς. Το ¨περιοδικό¨ είμαστε εμείς , όλοι εμείς...

 4. Larry King avatar
  Larry King 21/05/2013 18:34:08

  Ο Καββαθάς ήταν άθλιος επιχειρηματίας, όμως ως εργοδότης ήταν πάντοτε τίμιος και καθαρός μέχρι βλακείας. Επί 35 χρόνια, πλήρωνε πάντα όλους τους λογαριασμούς, τις αμοιβές των συνεργατών, τα χρέη, τους προμηθευτές, τα ΦΠΑ, όλα. Κάποια στιγμή με τα χρηματιστήρια και τις μεγάλες μπίζνες τα έκανε σκατά, αναγκάστηκε να πουλήσει, όχι για να τα κονομήσει αλλά για να ξεχρεώσει τα χρέη του, και να μείνει σήμερα με αγωγές και χρέη και τραβήγματα, και επιπλέον έχει και τους συνεργάτες του να τον κατηγορούν για λαμόγιο και εκμεταλλευτή του ιδρώτα των εργαζομένων!!!! (βλ. και γελοία ανακοίνωση ΕΣΠΗΤ...). Ε, κρίμα. Δεν του άξιζε αυτό, ούτε και του άξιζε η προδοσία εκ των έσω που βιώνει. Οι "δικοί του" άνθρωποι έριξαν λάδι στη φωτιά για να τον πετάξουν έξω από την εταιρεία του και να ξεπουληθούν σε άλλη εταιρεία, με αντάλλαγμα τις διευθυντικές θέσεις του νέου σχήματος και, ουσιαστικά, την "κληρονομιά" του ονόματος. Όλοι αυτοί που βρήκαν τώρα επιτέλους την ευκαιρία να τον "φάνε", ας θυμηθούν ότι η μαγκιά θα ήταν πριν πολλά χρόνια, τότε που τους δόθηκε η ευκαιρία αλλά κότεψαν. Τώρα πιά, δρυός πεσούσης...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.