Στον Δ.Σταμάτη η «καυτή πατάτα» της ΝΕΡΙΤ
22/04/2014 17:51
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στον Δ.Σταμάτη η «καυτή πατάτα» της ΝΕΡΙΤ

Στον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη αναμένεται να περάσει – σε πρώτη φάση τουλάχιστον, η ευθύνη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης...

Στον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη αναμένεται να περάσει – σε πρώτη φάση τουλάχιστον, η ευθύνη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, την οποία άφησε στα κρύα του λουτρού και λίγο πριν την έναρξη της επίσημης διαδρομής της, παραιτούμενος ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «ΕΛΙΑ», Παντελής Καψής.

Βέβαια αυτήν την περίοδο ο Δημήτρης Σταμάτης είναι φορτωμένος με πλήθος αρμοδιοτήτων ως εκ τούτου θα αναλάβει μεν την εποπτεία του νέου φορέα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, συνεπικουρούμενος ωστόσο από υφυπουργό στον πρωθυπουργό, Σίμο Κεδίκογλου.

Πάντως εξακολουθεί να θεωρείται η 27η Απριλίου ως η ημερομηνία έναρξης της ΝΕΡΙΤ, παρά το γεγονός ότι ο Παντελής Καψής στην δήλωση της παραίτησής του απέφυγε να μιλήσει συγκεκριμένα λέγοντας χαρακτηριστικά, «Η ΝΕΡΙΤ βρίσκεται στο τελικό στάδιο για τη συγκρότησή της… Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα θα είναι έτοιμη να μεταδώσει το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα… Εντός του Μαΐου, προβλέπεται να λειτουργήσει και το δεύτερο κανάλι… που θα παράγεται από τη διεύθυνση της Βόρειας Ελλάδας».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.