Σταύρωση χωρίς Ανάσταση για την ΕΡΤ
27/03/2015 19:22
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σταύρωση χωρίς Ανάσταση για την ΕΡΤ

Τον εμπαιγμό της κυβέρνησης που τους έκανε προεκλογική «σημαία» ζουν εδώ και δύο μήνες ακριβώς οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ οι οποίοι πληροφορούνται δια non paper ότι το νομοσχέδιο για τη νεκρανάσταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, θα ψηφιστεί μετά το Πάσχα.

Η αναφορά αυτή γίνεται σε non paper της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – που στηλίτευσε τον τρόπο αυτό ενημέρωσης όταν ήταν στην αντιπολίτευση - που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα με την επισήμανση πως ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του νομοσχέδιου για την ΕΡΤ.

Στο κείμενο που κυκλοφόρησε για τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου, η κυβέρνηση αναφέρεται στην “επανασύσταση και λειτουργίας της ΕΡΤ Α.Ε. όπως λειτούργησε μέχρι την ημέρα πραξικοπηματικής διακοπής της λειτουργίας της” και πως η ψήφισή του σχεδίου νόμου “θα ολοκληρωθεί άμεσα μετά το Πάσχα”. Δεν υπάρχει όμως καμία ένδειξη για την ημέρα επαναλειτουργίας της.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.