Σκληρό πόκερ Ψυχάρη με μετακίνηση Πρετεντέρη
17/03/2014 14:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σκληρό πόκερ Ψυχάρη με μετακίνηση Πρετεντέρη

Με διπλωματικούς ελιγμούς και ενδοΔΟΛιακά γκάλοπ επιχειρεί ο Σταύρος Ψυχάρης να πιάσει τον σφυγμό των αναγνωστών και ακροατών για να αντιληφθεί τις πταίει και έχουν πέσει τα ποσοστά του ερείσματος του συγκροτήματος στην κοινωνία. Οι διαδρομιστές κάνουν λόγο για νέα ριζική αναδιάρθρωση στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη ωστόσο σοβαρότερες πηγές από πολύ ψηλά μας πληροφορούν ότι δεν αποκλείεται - για λόγους συμβολικούς - να πέσουν …κεφάλια προκειμένου να δοθεί φόρος αίματος στους χαμένους αναγνώστες και ακροατές του «Βήματος» και των «Νέων» και του Vima FM, αντίστοιχα.

Η αλήθεια είναι ότι ο μεγαλοεκδότης Σταύρος Ψυχάρης έχει ήδη δρομολογήσει τις αλλαγές στο οργανόγραμμα του ΔΟΛ και όπως λέγεται πολλές από αυτές θα προκαλέσουν σεισμό μεγατόνων στη Μιχαλακοπούλου. Μάλιστα το κύμα των αλλαγών ενδεχομένως να πάρει και το βαρύ πυροβολικό των αρθρογράφων, τον Γιάννη Πρετεντέρη που ενδεχομένως να επιστρέψει από τα «Νέα» στο κυριακάτικο «Βήμα» για να συνεχίσει από εκεί την αρθρογραφία του. Αλλαγές προωθούνται και στα μεσαία στελέχη αλλά και στα ιντερνετικά Μέσα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aegean times avatar
    Aegean times 17/03/2014 15:05:35

    Αυτή είναι η μεγαλύτερη αγωνία μας, που θα αρθρογραφεί και αν θα αρθρογραφεί ο κύριος Γιάννης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.