25/09/2013 07:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΣΚΑΙ σε κατάσταση νευρικής κρίσης

Χαμένοι στη μετάφραση οι αποδέκτες των εντολών Ι.Αλαφούζου

Σε απόλυτα οριακό σημείο έχουν φθάσει οι αντοχές των εργαζομένων και στελεχών στον ραδιοτηλεοπτικό όμιλο ΣΚΑΙ με τις άνωθεν επιταγές να ζητούν το ακατόρθωτο. Μόνο η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του καναλιού στις 9 μ.μ., Σία Κοσιώνη, “εξαντλείται” σε τρία επιμέρους πόστα, εκτός από τις ειδήσεις, μια εκπομπή (τηλοεπτική) και το ραδιοφωνικό μαγκαζίνο στις 2 μ.μ. Οι υπόλοιποι, όσοι τουλάχιστον έχουν απομείνει στον όμιλο, στρατοπεδεύουν ο καθένας ανάλογα με την εκτίμηση που έχει για το που θα γείρει η πλάστιγγα. Ωστόσο η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Ο διευθύνων σύμβουλος, Χρήστος Παναγόπουλος, εξ απορρήτων του Ι.Αλαφούζου και εσχάτως ασχοληθείς με την ΠΑΕ ΠΑΟ, δείχνει να στριμώχνεται και να μην είναι σε θέση να τηρήσει τις ισορροπίες που διαταράχτηκαν δραματικά μετά την έλευση του Σταμάτη Μαλέλη (διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης). Όπως επίσης οριακή είναι η σχέση του “μαγαζιού” με τον Αλέξη Παπαχελά, η εκπομπή του οποίου διαλύθηκε (Φάκελοι) μετά την αποχώρηση των συντελεστών της. Τάσου Τέλλογλου και Σοφίας Παπαϊωάννου, στο Star και τον Alpha, αντίστοιχα. Ωστόσο ο Α.Παπαχελάς δεν είναι μόνο δεμένος με συμβόλαιο. Διαθέτει το 1% περίπου των μετοχών της Καθημερινής το οποίο τουλάχιστον προ 3ετίας σημαίνει ότι είχε στα χέρια του “χαρτιά” της εταιρείας που ξεπερνούσαν την αξία του 1 εκατ. ευρώ. Όλη αυτή η αναστάτωση προκαλεί πολυφωνία και κακοφωνία στο Φάληρο με αποτέλεσμα να μην τηρείται μια κοινή πολιτική γραμμή και να προκαλούνται εσωτερικές συγκρούσεις και κόντρες. Οι πολιτικές εκπομπές απηχούν εντελώς διαφορετικές απόψεις με αποτέλεσμα τα δύο κυβερνητικά κόμματα να εισπράττουν εντελώς διαφορετική κριτική, καίτοι συγκυβερνούν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πίθηκας avatar
  Πίθηκας 25/09/2013 08:10:45

  Το Σκάι οφείλει να στηρίξει την αστική κυβέρνηση του τόπου.
  Καμμία ανοχή στους Τσιπροκαμμένους λαϊκιστές και στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
  Μόνο ενωμένοι θα νικήσουμε!

  • Στρυμών avatar
   Στρυμών @ Πίθηκας 25/09/2013 16:05:16

   Σωστότατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. leak avatar
  leak 25/09/2013 10:31:46

  Η Σία πάντως είναι άψογη.
  Πιστεύω ότι με τις απολύσεις και τις υπερωρίες το μαγαζί ειναι συμμαζεμένο. Καμία σχέση με το Μέγκα, που μεγεθύνει τα χρέη του..
  η το Σταρ που σύντομα θα είναι το νέο Μεγκα

 3. android avatar
  android 25/09/2013 10:45:21

  Δεν υπάρχει ΠΑΕ ΠΑΟ. ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέγεται η εταιρεία. Ο ΠΑΟ δεν είναι εταιρεία είναι αθλητικός όμιλος. Καταλαβαίνω ότι είναι σκόπιμη η αναφορά στον Παναθηναϊκό με τα αρχικά της ομάδας (επειδή είστε οπαδοί της ομάδας του λιμανιού) αλλά μη γράφετε και εσείς σαν οπαδική φυλλάδα. Μπορεί ο συντάκτης να γράφει και στο "φως" καταλαβαίνω αλλά και εδώ;

  Επίσης δεν μας ενδιαφέρει η εικόνα που δίνει ο ΣΚΑΙ προς τα έξω. Η συνεχώμενη αναφορά σας εκεί παραπέμπει κάποιον να σκεφτεί οτι μιλάτε εξ ονόματος πρώην μετόχου του καναλιού; Κάτι που δεν ισχύει εε;

  • android avatar
   android @ android 25/09/2013 11:05:54

   *συνεχόμενη

 4. Στρυμών avatar
  Στρυμών 25/09/2013 16:06:57

  Επίσης , πρέπει να μαζέψουν το σόου του λαϊκισμού που στήνει καθημερινά ο Αφτιάς...

  • Γιαδικιάρογλου avatar
   Γιαδικιάρογλου @ Στρυμών 26/09/2013 19:54:45

   Eνώ η Μάγδα....

 5. Μάνος avatar
  Μάνος 26/09/2013 06:56:22

  Εύχομαι να κλείσει σύντομα το σκουπιδοκάναλο.

 6. Elsa Spartioti avatar
  Elsa Spartioti 27/09/2013 10:36:05

  Πόσο εύκολα τα κλείνετε τα κανάλια, τους εργαζομένους δεν τους σκέφτεστε? και δεν μιλώ για αυτούς που εμφανίζονται στην οθόνη. Τι καλά, τι καλά, όλα είναι ανθηρά, δε βαριέσαι ας τους φτάσουμε το ανέργους στα 2.000.000, εμείς να είμαστε καλά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.