Ρύθμιση δόσεων για τα χρέη των καναλαρχών;
15/06/2015 16:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ρύθμιση δόσεων για τα χρέη των καναλαρχών;

Σε ρύθμιση 24 δόσεων λέγεται ότι προχώρησαν οι καναλάρχες, προκειμένου να εξοφλήσουν τα 24,1 εκ. ευρώ που απαιτεί η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Επικρατείας και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης για τη χρήση των συχνοτήτων από το 2011 έως το 2014. Παρά το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, έχουν προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και η ΕΙΤΗΣΕΕ έχει αμφισβητήσει τα ποσά που επικαλείται η κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι πρέπει να συμψηφιστούν με τη χορήγηση δωρεάν χρόνου προβολής στα κόμματα από τα κανάλια… είναι υποχρεωμένοι να τακτοποιήσουν την οφειλή για να διεκδικήσουν την αναστολή της δικαστικά.

Οι καναλάρχες φέρονται να απειλούν την κυβέρνηση ότι αν προχωρήσει στην προκήρυξη των τηλεοπτικών αδειών με τους όρους που ακούγεται ότι θα το κάνει… δεν θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, θα ρίξουν «μαύρο» στα κανάλια, διακόπτοντας τη λειτουργία τους και θα απολύσουν τους εργαζόμενους, με στόχο να στρέψουν την κοινωνία εναντίον της!

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα όμως, λέγεται ότι προκάλεσαν τριγμούς στο εσωτερικό της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), για την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί, επισημαίνοντας ορισμένες πλευρές ότι η ακραία στάση μπορεί να επιφέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα…

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.