03/09/2013 17:09
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρώτα ο εισαγγελέας, έπεται το δελτίο ειδήσεων από τη “ΔΤ”

Με τη διαδικασία του επείγοντος επιχειρεί η κυβέρνηση να ετοιμάσει το έδαφος στη ΔΤ για τη μετάδοση βραδινού δελτίου ειδήσεων. Ωστόσο η υπόθεση “κολλάει” στις εγκαταστάσεις και τα στούντιο της Κατεχάκη που θεωρούνται ακατάλληλα, χωρίς δυνατότητα συνδέσεων και χρήσης αρχειακού υλικού / πλάνων. Ως εκ τούτου προκρίνεται η επίσπευση της έκδοσης εισαγγελικής παραγγελίας για εκκένωση του Ραδιομεγάρου από τους πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ με ήπια μέσα και διαδικασίες.

Πάντως σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του διευθυντή ενημέρωσης Βασίλη Θωμόπουλου με τη συμμετοχή 60 δημοσιογράφων που επελέγησαν για τον ενδιάμεσο φορέα (“ΔΤ”) προκειμένου να συμμετάσχουν στο ενημερωτικό πρόγραμμα. Για το δελτίο ειδήσεων προαλείφεται ο παρουσιαστής Προκόπης Δούκας ενδεχομένως και η Αλεξάνδρα Δουβαρά. Δεν αποκλείεται οι “577” επιλεγέντες της πρώτης προκήρυξης (που προσλαμβάνονται σταδιακά με ατομικές συμβάσεις δίμηνης διάρκειας) να αξιοποιηθούν για τον οριστικό φορέα, τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε. η οποία θα προσλάβει άγνωστο αριθμό από τους 1.453 που θα επιλεγούν από τη β΄προκήρυξη.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.